Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Aksaray ayıbı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Aksaray ayıbı!
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2018 02:39

ATV’de yayınlanan Murat Yıldırım’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında 13 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanan 779. bölümünde 30 bin TL değerindeki soruda Aksaray’ın tanıtımındaki yanlışlar ve eksiklikler bir kez daha gözler önüne serildi.

Yarışmaya Adana’dan katılan Emekli Almanca Öğretmeni Ayşe hanıma;

Türkiye’de hangi isimde bir makam vardır? sorusu soruldu.

Yarışmacı sorulan bu soruya çift cevap joker hakkını kullanarak ilk olarak Antakya Valiliği cevabını verdi, ikinci cevap olarak ise “İzmit Valiliği”cevabını verdi. 30 bin liralık kolay soruya verilen bu cevap emekli öğretmeni yarışmadan elerken, verdiği cevap sosyal medyada alay konusu oldu.

Aksaray Valiliği diye bir makamın olduğunu bilemeyen öğretmen.. Resmen nutkum tutuldu. Bu kadar da olmaz yaa diyebilirsiniz ama bu kadar da olabiliyormuş. Üzülüyorum memleketimizin haline” şeklinde yorumda bulunan takipçiler yarışmacıyı eleştirdiler. (haberaksaray.com)

YORUMLAR

  1. Davut68 dedi ki:

    İyi de bunun Aksaray’ın tanıtımı ile alakası yok ki. Bu tamamen yarışmacının cahilliği. Antakya ne lan. Hatay olacak. İzmit ne lan Kocaeli olacak. Bunları bilmemesi kendi cahilliği. Aksaray’ın tanıtım ekskliği ile ne alaka. Belediye ev ev gezip tanıtım yapacak değil ya.

  2. NORTH CYPRUS dedi ki:

    Davut68 nickli kardeşime katılıyorum.Aksarayın tanıtımıyla ne ilgisi varki bunun.Biz kıbrısta arkadaşlarla izledik yarışmayı ama bir öğretmenin bu kolay soruyu bilememesine güldük.Mantıklı bir yorum bile yapamadı.Yazık

  3. Ilker dedi ki:

    Ogretmen oldugundan şüpheliyim bu bayanın