Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Kırmızı Et Üreticileri Birliği önemli bir eğitime damga vurdu

Aksaray Halk Eğitim ve Aksaray İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Tarafından “Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Et Ve Et Ürünleri İşletmeciliği eğitiminin 2. si düzenlendi..

Kırmızı Et Üreticileri Birliği önemli bir eğitime damga vurdu
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2015 19:30

Et ve Et Ürünleri Ticareti yapanlar ve market zincirlerinin kasap elemanı ihtiyacını gidermek amacı ile açılan “Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Et Ve Et Ürünleri İşletmeciliği” eğitimine yoğun ilgi oldu. Serhat Büyükleblebicinin eğitmenliğini yaptığı 5 gün 40 saat süren kurs sonrası başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Aksaray İli Kırmızı et Üreticileri Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Azmi Arı, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Köksal, Aksaray Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Cuma Altınsoy, Duran Alıcı ve Kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde bir açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, “Verilen eğitimde Aksaray da faaliyet gösteren kasap elemanı arkadaşlarının eksiklerini tamamlayarak, işini en iyi şekilde yapabilmek adına bu eğitim programını seri bir şekilde düzenledik” diyerek ” Bu eğitim sonucunda da Halk Eğitim Merkezi Müdürümüzün ve Müdür Yardımcımızın çok kıymetli destekleri ve katkıları ile Üniversitemiz bünyesinde hocamızın verdiği eğitimler sonucunda bu kursu bitirerek Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Kurs Bitirme Belgesini bugün sizlere vermenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Ben buradan değerli Müdürüme, Müdür yardımcımıza sürekli beraber çalıştığımız için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı Kani Yerli, Başkanımıza da bu eğitimi kasap ailesine duyurarak bu duyarlılığı gösterdiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hatta kendiside “Bende Kasabım “diyerek bu eğitimi ilk alanlar arasına girmiştir. Kendisini de kutluyorum. Eğitimin hayırlara vesile olmasını diliyor herkese saygılar sunuyporum” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Azmi Arı ise “Biz Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı bir kurumuz. Yaygın Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüyüz. Vatandaşlarımıza özellikle sizler gibi genç nüfusa istihdama yönelik mesleki teknik, kültürel, sanatsal ve eğitsel diğer kursları da veriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığımızın teşvikleri ile ve üniversite bünyesinde verilen çok kaliteli kursun içinde olmak bizi gerçekten gururlandırdı. Bu anlamda Aksaray Ticaret Borsası ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanımız Hamit Özkök’ e teşekkür ediyorum. Bütün işlerde bundan sonra da bildiğiniz gibi, belgeli eleman isteniyor. Belgesi olmayanlar pek çalışamıyor. O anlamda da başkanımızın başlangıç olarak yaptığı 2. kurs ama bundan sonrada devam edecektir diye umut ediyorum. Biz Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Ne zaman hangi kurs arz ediliyorsa ve bizim sistemimizde de kayıtlı ise biz hazırız diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı Kani Yerli de ” Bu belgeleri biz kasaplara takdim etmelerinden dolayı Aksaray Ticaret Borsası ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanımız Hamit Özkök’ e teşekkür ederim. Bundan sonraki mesleklerinde de arkadaşlarımızın başarılı olacağına inanıyorum. Bu eğitimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Et Ve Et Ürünleri İşletmeciliği” eğitimine katılan kursiyerlerde yaptığı açıklamada “Bu eğitimin devam etmesini diliyoruz. Bu eğitim sayesinde eksiklerimizi tamamladık. Bilmediğimiz bir çok şeyi eksik yaptığımız bir çok uygulamayı burada öğrenme fırsatı yakaladık. Bize bu imkanı sağladıkları için Aksaray Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanımız Hamit Özkök’ e teşekkür ediyoruz. Bu eğitimlerin daha kapsamlı bir şekilde devam etmesini diliyoruz” dediler.

Konuşmaların ardından “Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Et Ve Et Ürünleri İşletmeciliği” kursuna katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilerek program son buldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.