Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

KOBİ Gelişim Destek Programının tanıtım toplantısı yapıldı

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ Gelişim Destek Programının tanıtım toplantısı ATSO konferans salonunda yapıldı..

KOBİ Gelişim Destek Programının tanıtım toplantısı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mart 2016 19:11

ATSO konferans salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş , KOSGEB il müdürü Hakan Koçak ve çok sayıda işadamı katıldı .

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş Girişimciliğin geliştirilmesinde KOSGEB’in rolü ve önemi her geçen gün arttığına değindi.

Gelişim Destek Programı ’KOBİ-GEL’ çerçevesinde geleneksel imalat sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Arttırılması Projesi teklif çağrısı kapsamında işletme başı 200 bin lira hibe, 400 bin lira ise geri ödemeli toplamda 600 bin lira tutarında bir destek sunulacaktır. Orta-Yüksek ve ileri teknoloji KOBİ’lerinde Kapasite Geliştirmesi Proje teklif çağrısı kapsamında ise işletme başına 300 bin lira hibe, 500 bin lira tutarına kadar destek verilecektir. Orta-yüksek ve ileri teknoloji alanında faaliyet gösteren KOBİ’lerimize ise 300 bin TL hibe, 500 bin TL geri ödemeli olmak üzere toplamda 800 bin TL destek verilmektedir. Geri ödemeli, yani kredi desteklerimiz tamamen faizsiz olup; proje süresine göre değişmekle birlikte en az 36 ay en çok 48 ay vadelidir. Önce ülkemize ardından şehrimize bu projenin hayırlı olmasını diliyorum. , KOBİ-GEL Projesi çerçevesinde başvuruların 1 Nisan ile 6 Mayıs tarihleri arasından yapılacağını belirterek sözlerini tamamladı.

KOSGEB il müdürü Hakan koçak ise katılımcılara Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında geniş bilgiler verdi. Yapılan sunum ardından soru cevap bölüme geçildi ve ardından toplantı sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.