Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Koçaş’tan Aksaray halkına çağrı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray halkından bir istekte bulundu..

Koçaş’tan Aksaray halkına çağrı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2016 16:48

Alışveriş merkezlerinin artması ile birlikte orta ve küçük işletmelerin zor günler geçirdiğini belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray halkına seslenerek yerel esnaftan alışveriş yapılması için çağrıda bulundu.

İyi günümüzde, düğünümüzde ve cenazemizde bizimle olan, kimi zaman evimizin anahtarını hatta çocuğumuzu ‘biraz burada oyalansın’ diye emanet ettiğimiz yerel esnafımızın, ayakta durabilmesi ve geçimini sürdürebilmesi için destek olunması gerektiğini belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş açıklamasında ; “ Son yıllarda ülke genelinde ve ilimizde hızla ilerleyen AVM kuruluşları diğer illerde olduğu gibi ilimizde de esnaflarımıza zor günler geçirmektedir.

Bizler her zaman yöresel ürünlerin öncelikli olmasını istediğimiz gibi alışverişlerimiz de önceliklerin yerel esnaflarımızdan alınması gerektiğinin kanaatindeyiz. Sevdası Aksaray olan, Aksaray’da yaşayan, yeri geldiği zaman çocuğumuzu, kardeşimizi, ailemizi emanet ettiğimiz, üzerimizde para olmadığında sonra veririm kelimesini kullandığımız her şeyden önemlisi bizimle ağlayan bizimle gülen esnaflarımıza yaşamış oldukları zor süreçte destek olmalı ve alışverişlerimizi öncelikle onlardan yapmalıyız. Burada tüm Aksaray halkına iş düşmektedir.

Geçtiğimiz gün içerisinde yöresel ürünler ile ilgili açıklama yaptığımızda esnaflarımızın arkasında durulmasını ve zarar verilmemesi gerektiğini belirttik. Aksaray esnafı zarar görmemeli ve öncelikli onlar desteklenmelidir. Bizler Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üyelerimize yerel esnaftan alışveriş yapılması gerektiğini düzenlemiş olduğumuz her programda söylüyoruz. Buradan da basın ve sosyal medya aracılığımızla vatandaşlarımıza sesleniyor ve Aksaray Esnafına sahip çıkmaya davet ediyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.