Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Kore Gazilerine anlamlı ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi Kore Gazilerini evlerinde ziyaret etti. Gazilerle ve yakınları ile görüşen Ataklı, “Bizler ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz” dedi..

Kore Gazilerine anlamlı ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2015 18:10

Aksaray’da her hafta şehit ve gaziler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan’ın eşi Asiye Bayhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk. Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki bir heyet ile Kore Gazileri Ahmet Bilgiç, Hurşut Doğan ve Mehmet Acar’ı ziyaret ettiler.

Gaziler ve yakınları ile görüşerek hasbihal eden Adile Ataklı, “Bizler bu vatanda şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde yaşıyoruz. Ne yapsak onlara olan borcumuzun asla ödeyemeyiz. Bizler her zaman onların yanındayız. Onların ailesi onların evlatlarıyız. Onları ziyaret ederek varsa sorunlarını çözmeye onlarla sohbet ederek hasbihal etmeye devam edeceğiz.’ dedi.

Ziyaretlerden memnuniyetlerini belirten Gaziler ve aileleri Adile Ataklı Hanımefendiye ve ziyarete gelen heyete teşekkür ederek tek beklentilerinin kendilerinin hal hatırlarının sorulması olduğunu devletin her türlü imkandan yararlanmak için kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirttiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.