Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Köylerimiz her alanda gelişmeye devam ediyor

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Doğantarla Köyü’nü ziyaret etti..

Köylerimiz her alanda gelişmeye devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
1 Kasım 2017 17:02

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Doğantarla Köyü’nü ziyaret etti.

Doğantarla Köyü Muhtarı Ekrem Okşaş ile eşi Saniye Okşaş’ın daveti üzerine beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Doğantarla köyünü ziyaret eden Pekmez köy ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaret ettikleri köylerde önemli bir eksiğin kalmadığını gördüklerini ifade eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; devletin imkanları ölçüsünde köylerin ihtiyaçlarını gidererek eksikliklerini tamamladığını, köylerin her alanda gelişmeye devam ettiğini belirtti.

Köy muhtarı Ekrem Okşaş belde iken tekrar köye dönüşen Doğantarla Köyünün 1900 ulaşan nüfusu ile Aksaray’ın en büyük köyleri arasında yer aldığını belirtti.

-Ziyaretlerden memnuniyet duyuyoruz

Yeşim Pekmez Hanımefendiye teşekkür eden Okşaş köylerin ziyaret edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayarak; “Olması gereken buydu. Vatandaşlarımız devletin her zaman gülen yüzünü görmek ister. Eskiden köyümüzde devletin temsilcilerini göremiyorduk. Şimdi köylerimiz geziliyor. Bundan dolayı mutlu oluyoruz. Sizlerin ziyareti bizimle hasbial etmesi çok güzel”dedi

Köy muhtarı Okşaş’ın eşi Saniye Okşaş ve yakınları ile görüşerek bir süre sohbet eden Pekmez; kışlık yufka ekmeği yapan bayanlara Semiha Sarıgül ile birlikte hamur açarak yardım etti. Köy hayatında her mevsim yapılacak işlerin olduğunu belirten Yeşim Pekmez Hanımefendi kış hazırlıkları yapan bayanlara kolaylıklar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.