Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Kudüs için sabah namazında buluştular

Aksaray Belediyesi ve Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği tarafından organize edilen “Annem Babam Camideyim” temalı sabah namazı buluşmaları kapsamında bir araya gelen vatandaşlar Kudüs için dua etti..

Kudüs için sabah namazında buluştular
Aksaray Anadolu AŞ
24 Aralık 2017 12:23

Aksaray Belediyesi ve Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği tarafından organize edilen “Annem Babam Camideyim” temalı sabah namazı buluşmaları kapsamında bir araya gelen vatandaşlar Kudüs için dua etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, program öncesi Ulu Cami önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kudüs’e dua etmek için sabah namazında bir araya geldiklerini söyledi.

Kudüs’ün Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu vurgulayan Yazgı, “Mescid’i Aksa bizim kutsal ibadet merkezlerimiz arasında yer almaktadır. Müslümanlar olarak ABD’nin Kudüs kararını kınıyor ve tepki gösterdiğimizi tekrar ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her platformda söylediği gibi, dünya 5 ten büyüktür. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yapılan oylamayla, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığı karar reddedildi. Bu son kararla da dünyanın 5’ten büyük olduğunu gördük.”

Aksaray ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar ise hedeflerinin sabah namazlarında camileri doldurmak olduğunu aktararak programa katılan herkese teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.