Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Kurtuluş Kavşağı’na üst geçit ya da lamba

Kurtuluş Kavşağı’na üst geçit ya da lamba
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2018 00:10

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Şaduman Singin, Kurtuluş Kavşağı olarak bilinen yerde vatandaşların karşıdan karşıya geçmekte büyük güçlük çektiğini belirterek, kavşağa üst geçit ya da trafik lambası yapılması talebinde bulundu.

Muhtar Şaduman Singin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında,
Üzgünüm!
Mahallemizin aylardır sorunu olan kurtuluş kavşağının kapatılması, trafik ışıklarının kaldırılması özellikle okula giden küçük çocukları ve pazara giden hanımları zora sokmuştur. Gerekli yerlere yapılan söylemler henüz sonuçlanmadan; Mahalle sakinlerimizden Elmas Ç.’ye araç çarpması sonucu üzücü bir kaza geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştır. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah daha çok can yanmadan en kısa sürede üst geçit yada trafik ışıklarına kavuşuruz. Bu acı olayda bir ihmal varsa elimden bir şey gelmemekle birlikte ÇAKIR ailesinden özür diler, geçmiş olsun dileklerimi sunarım…İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. ” dedi.

NE OLMUŞTU?

9 Haziran Cumartesi günü Kurtuluş kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan Elmas Ç.(54 ) ‘ye 38 NH 917 plakalı araç çarpmış ve çarpmanın etkisiyle 10 metre savrulup önce aracın üzerine sonrada kaldırıma düşerek ağır yaralanmıştı. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.