Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Marifet İltifata Tabidir Tebrikler CHP

Deniz Kurtoğlu / haberaksaray.com
12 Mart 2019 12:34

Her ne kadar taraflı yayın yaptığım yönünde algı yaratmaya çalışanlar olsa da, bunlara ‘’meyve veren ağaç taşlanır’’ gözü ile bakıyor, gülüyor geçiyorum. Prensip olarak haklının, güzel iş yapanın, topluma güzel örnek teşkil edenin, insanlara değer verenin, şehre katma değer sağlayanın ve insanlığa bir nebzede olsa faydası dokunan herkesin yanında olmaya destekçisi olmaya çalıştım, olmaya da devam edeceğim! Marifetin iltifata tabi olması gerekliliğini savunan bir insan olarak kim övülmeye değer bir iş yaparsa sonuna kadar, her şeye rağmen övmeye devam edeceğim!

 Bugün ziyaretime gelen Aksaray CHP İl Başkanı Ramazan Koçak ile yaptığımız görüşmede listeler üzerine uzun uzun konuşma fırsatı buldum, kendisine de bir kadın olarak ayrıca teşekkür ettim, evet sizlerin huzurunda da CHP Aksaray yönetimini seçim listelerinde göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı bir kez daha tebrik etmek istiyorum.

Parti listelerinde yoğun aramalar sonucu zar zor bulduğumuz kadın adaylar,  CHP listelerinde, listelerin üst sıralarında yerini almış durumda. Hatta Yeşilova Belediye Başkan adayları bir kadın ki bu çok sevindirici. İlk etapta gözüme çarpan Yeşilova Belediye Başkan Adayı Sibel Muştu yanı sıra, İl Genel Meclis 2. Sıra adayı Elektrik Mühendisi Rana Arıbaş 6. Sıra Adayı Gülay Er, Güzelyurt İl Genel Meclis 2. Sıra Adayı Yasemin Doygun, Belediye Meclisi 5. Sıra Adayı Pelin Yıldırım. Nüfusunun yarısını kadın seçmenlerin oluşturduğu bir ilde yeter mi yetmez ama diğer partilerin listelerine göz atınca hiç de fena sayılmaz.

Her şeyin pazarlamasında olduğu gibi seçimlerde de, siyasi partilerin bir nevi pazarlama kısmında kadınlar kullanılıyor! En cefalı seçim kampanyalarında hep en büyük rol kadın teşkilatlarına veriliyor. Onlar adsız kahraman, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü siyasette biraz şekil değiştirip, her başarılı siyasetçinin arkasında bir kadın vardıra dönüşüyor. Partilerin başarılarının arkasında da yüzlerce kadın var. Bu kadınlar günün büyük kısmını seçim gezilerinde geçiriyor, bir anne sıcaklığı ile insanların yüreğine dokunuyor. İnsanların sorunlarını daha bir canı gönülden dinliyor. Çözüm aşamasına geçilmesi için ellerinden geleni yapıyor.

Bu kadar çabalarına rağmen bu kadınların ne kadar kıymetleri biliniyor, bir daha ki seçimde bu çalışan isimler ne derece değerlendiriliyor? HİÇ! İşte bu sebepten dolayı bu günkü köşemde kadına verdikleri değeri sözde değil özde gösteren CHP ye teşekkür etmek istedim.

Bir daha ki yazımda bakalım kimi övecek, yada yereceğim! Kimse kusura bakmasın ama bazılarının yıldırma politikalarına rağmen HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİM!

Derya Özaba

Komşu Köyün Delisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.