Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

MEDAŞ, müşteri memnuniyetindeki başarısını belgelendirdi

MEDAŞ, müşteri memnuniyetindeki başarısını belgelendirdi
Aksaray Anadolu AŞ
12 Haziran 2018 16:36

Enerji alanında hizmet veren Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (MEDAŞ), Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi içinde memnuniyeti en yüksek ikinci şirket oldu açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik dağıtım şirketi müşterilerinin genel memnuniyet oranlarını araştırdı. Araştırma sonuçları Bursa’da gerçekleştirilen ELDER 11. Sektör Toplantısında açıklandı. Yapılan ankette, çağrı merkezinden memnuniyet, muhtarların memnuniyeti ve sahada müşteri memnuniyeti araştırıldı. Üç anketin ortalamasında, MEDAŞ 21 dağıtım şirketi arasında en iyi ikinci şirket olduğu açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Müdür Erol Uçmazbaş, “Bakanlıkça yapılan anketten çıkan sonuç bizi oldukça sevindirdi. Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmak için durmaksızın sabırla çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada; arıza sayısı olsun, arızalara müdahale süresi olsun, yıllık 300 milyon liralık yatırım ile yatırım tutarı ve tamamlanma hızı olsun, enerji müsaadesi, proje onayı ve tesis kabul süresi olsun tüm verilerde çok önemli ilerlemeler kaydettik” diye konuştu.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, “Bu anlamda, bu sonucun bizi şaşırtmayan ve aynı zamanda da hak ettiğimiz bir sonuç olduğuna inanıyoruz. Bu başarıda emeği olan MEDAŞ ailesine mensup 3000 arkadaşıma da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. MEDAŞ, sadece sorunları dinleyen, tespit eden bir şirket değil aynı zamanda bu sorunları da hızlıca çözüm üreten bir şirkettir. İnşallah anket sonuçları ile daha da artan sorumluluk duygusuyla bölgemizdeki vatandaşlara çok daha iyi hizmet götürmeye devam edeceğiz” şeklinde devam etti.

Genel Müdürlüğü Konya’da bulunan MEDAŞ, Konya, Karaman, Aksaray, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir illerinde elektrik dağıtım hizmeti veriyor.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

  1. Yakup filikci dedi ki:

    Medas sokak lambalarini sabah gunes dogarken sonduruyor. Bu ortaligin isik oldugu iki saatlik zamanda fazladan halkin cebinden cikan kimseye faydasi olmayan heba olan para demektir. Bunun israf edilmemesi icin daha erken sondursunler sensor ayarlarini yapsinlar artik..