Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyonlarını Aksaraylılarla buluşturuyor

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıktı. 22 Haziran Çarşamba günü Bayraktarlar Aksaray’a ulaşacak Mercedes-Benz araçlar, müşterilerin beğenisine sunulacak..

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyonlarını Aksaraylılarla buluşturuyor
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2016 13:27

* Euro 6 motora geçişle birlikte kamyon ve çekicilerini yeniden sınıflandıran Mercedes-Benz Türk, uzun yol ve nakliye araçlarını Actros, inşaat araçlarını Arocs ve şehiriçi dağıtım araçlarını Atego çatısı altında topladı.

Mercedes-Benz Türk, 14 yıldır aralıksız liderliğini yürüttüğü kamyon pazarında Euro 6 motora geçişle birlikte yepyeni bir ürün gamıyla hizmet vermeye başladı. İhtiyaca uygun modelleri daha kolay seçme imkanı tanıyan bir sınıflandırmaya giden Mercedes-Benz, uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında topladı.

Yeni sınıflandırmanın ardından Türkiye turuna çıkan Mercedes-Benz’in efsanevi araçlarının yeni durağı Aksaray olacak. 22 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek etkinlik saat 10.00 itibariyle Bayraktarlar Aksaray bayisinde başlayacak. Mercedes-Benz’in güçlendirilmiş motorlarıyla daha ekonomik, asistan sistemleriyle daha güvenli, yüksek kaliteli, dayanıklı ve sağlam yeni araçlarını yakından görmek isteyenler gün boyu sürecek etkinlikte yetkililerden ayrıntılı bilgi alabilecek.

Euro 6 motor ile %20 uzun motor ömrü, %20 düşük bakım maliyeti

Yeni Mercedes-Benz kamyon ve çekicilerde Euro 6 normuna uygun dört farklı motor seçeneği bulunuyor. Ekonomik, güçlü ve güvenilir yeni nesil motorlar, 120.000 km’ye çıkan bakım aralıklarına bağlı olarak Euro 5 Mercedes-Benz motorlara göre bakım maliyetlerini % 20 oranında düşürdükleri gibi aracın performansını da yükseltiyor.

Actros güvenlik ve konforu üst seviyeye taşıyor

Actros araçlarda kanuni zorunluluklara uygun olarak Aktif Fren Asistanı (ABA), Şerit Takip Asistanı (LDWS), ESP’ye ilave olarak, Yorgunluk Algılama Asistanı, yokuşta geri kaymayı önleyen Hill Holder ve nakliyede hava süspansiyonlu arka aks özellikleri yer alıyor. Actros’ların tamamen yenilenen kabin tasarımları, sürücüye belirgin ölçüde daha fazla alan bırakıyor. Daha konforlu koltuklar, daha geniş yataklar, çok işlevli direksiyon simidi, tüm modellerde standart klima ve Mercedes PowerShift 3 şanzıman ile araçların sürüş konforu maksimuma çıkarılıyor.

Arocs modellerden biri büyük oranda Türkiye’de geliştirildi

Off-road alanlarda kullanım için geliştirilen Arocs modelleri, beton mikserinden damperli kamyona, çekicilerden beton pompasına uzanan geniş ürün yelpazesine sahip. Mercedes-Benz yeni inşaat serisi araçları motordan debriyaja, şanzımandan aks, fren ve kabin tasarımına kadar her ayrıntıda sağlamlığı ile dikkati çekiyor. Tüm mikser ve pompa araçlarında otomatik şanzıman; pompa araçlarında yüksek tork çıkışlı özel PTO (NMW PTO) ve uygulamaya özel kabin standart olarak sunuluyor. Hafriyat uygulamalarına özel, geliştirmesi büyük oranda Türkiye’de gerçekleştirilen, 8×2 araç konfigürasyonuna sahip yeni bir araç da Arocs portföyünde yer alıyor.

Atego ile şehiriçi taşıma daha hesaplı

İç ve dış dizaynı tamamen yenilenen Atego, iki farklı motor gücü ve aks mesafesi sayesinde şehiriçi ve kısa mesafe taşımacılığında farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Atego, Euro 6 motoruna tam uyum gösteren Mercedes-Benz marka aktarma organlarıyla maksimum yakıt verimliliği elde ederek hem büyük filolara hem küçük işletmelere yüksek kazanç sağlıyor. Atego, çevikliği ve düşük manevra çapıyla dar sokaklarda sürücüsüne kolaylık sağlarken, 90 derece açılabilen kapıları ve iniş biniş kolaylığı sağlayan basamakları ile şehiriçi taşımacılığındaki ihtiyaçlara cevap veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.