Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Merkezi derslikler Tıp Fakültesi’nce kullanılacak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste bulunan Merkezi Dersliklerin Tıp Fakültesi eğitimleri için kullanılacağını söyledi..

Merkezi derslikler Tıp Fakültesi’nce kullanılacak
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ağustos 2016 16:36

Vali Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut ve AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay kampüse gelerek, ilgili binayı gezdi.

Konuklarına bina hakkında bilgiler veren ve Tıp Fakültesi’nin şehre kazandırılması konusunda önemli bir adımın daha atıldığını ifade eden Rektör Şahin, “Kamuya ait hastanelerin üniversiteyle ortak kullanımına ilişkin protokolü imzaladık; bu önemli bir aşamaydı. Tıp Fakültesi öğrenci almaya başladığında, kısa ve orta vadede ihtiyacımızı karşılayacak bir mekâna da sahibiz. Bu binamız yaklaşık 30 dersliğe ve 40’ın üzerinde ofise, dekanlığa ve eğitim için gerekli diğer tüm müştemilatlara sahip” dedi. Bir sağlık kampüsü için başlattıkları çalışmaların da sürdüğünü dile getiren Prof. Şahin, “İnşallah bundan sonra öğretim üyesi alım süreci hızlanacak. Fakülteye alınan her öğretim üyesi aynı zamanda kamu hastanelerinde de hizmet verecek” dedi.

– El Birliği İçinde, Aksaray’ımız İçin Çalışmayı Sürdüreceğiz –

AK Parti Aksaray Milletvekilleri ise uzun süredir kamu hastanelerinin Tıp Fakültesi’nce de kullanılmasına dair çalışmalar yaptıklarını ve bu hususa ilişkin protokolün imzalandığını anımsatarak, hem yeni hastanenin, hem de Tıp Fakültesi’nin Aksaray’a hayırlı olması dileklerinde bulundular. Heyet, el birliği içerisinde Aksaray için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yapılan gezinin hemen ardından Rektörlük Makamına geçildi ve gelecek hedeflerine dair fikir alışverişinde bulunuldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.