Dolar 32,3398
Euro 35,1213
Altın 2.234,53
BİST 8.730,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Mesai Dışı Poliklinik Uygulaması artarak devam ediyor

Mesai Dışı Poliklinik Uygulaması artarak devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2017 01:11

Mesai dışı poliklinik uygulamasında ki amaçlarının, mesai içindeki yoğunluğu azaltmak olduğunu söyleyen Başhekim Uzm.Dr. Kılıçaslan; “Bazı branşlarda uzman doktorlarımız nöbet, icap dışı akşam 17.00-20.00 saatleri arasında hasta muayene ediyorlar. Bu uygulamamız 2016 yılında Göz ve Çocuk Polikliniklerimiz ile başlamıştı. Şu anda mesai dışı poliklinik uygulamamız, FTR, Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi, Üroloji, Kadın Doğum, Göz, Çocuk Hastalıkları, Cildiye ve KBB poliklinikleri ile devam ediyor” dedi.

AEAH Başhekimi Uzm. Dr. Kılıçaslan; “Üroloji branşında Op.Dr. Mehmet Akif Diri ve Op. Dr. Serdar Savaşçı, FTR’de Uzm. Dr. Ahmet Karakoyun, Göz Hastalıklarında Op.Dr. Ahmet Hay, Cildiye branşında Uzm. Dr. Esin Çeşme, KBB’de Op. Dr. Nazlı Selvi, Genel Cerrahi de Op. Dr. İsmail Çakır, Plastik Cerrahide Op. Dr. Serkan İlhan, Çocuk Hastalıklarında Uzm. Dr. Emine Özdemir ve Uzm. Dr. Mustafa Güneylioğlu ile Kadın Doğum branşlarında Op.Dr. Mevlüt Okay Demirtaş ile Başak Özge Kayan mesai dışı poliklinik yapmaktalar. Hastalarımız, mesai saatleri içinde polikliniklerde muayene, tetkik ve tahlilleri nasıl yaptırabiliyorsa, mesai dışında aynı tetkik ve tahlilleri yaptırıp, muayene olabiliyorlar. Mesai dışı poliklinik hizmetinde ki amacımız, mesai içindeki yoğunluğu azaltarak, Aksaray halkına daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.