Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Meteoroloji’den Aksaray için hava durumu uyarısı!

Meteoroloji’den yapılan hava durumu tahminlerine göre Aksaray’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’den Aksaray için hava durumu uyarısı!
Aksaray Anadolu AŞ
2 Temmuz 2017 17:11

Meteoroloji’den yapılan hava durumu tahminlerine göre Aksaray’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizdeki mevcut sıcak havaya ilaveten Kuzey Afrika üzerinden gelecek olan yeni bir sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bu sıcak hava dalgası ile birlikte halen normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde hissedilir derecede artacağı ve mevsim normallerinin 6 – 10 derece üzerinde gerçekleşeceği ve bazı il ve ilçelerimizde uzun yıllar en yüksek sıcaklık değerlerine ulaşılabileceği beklenmektedir.

Bu pazar ve pazartesi günlerinde bölgemize bağlı il merkezlerimizde tahmin edilen en yüksek hava sıcaklıklarının, Konya’da 38 – 39, Aksaray’da 37 – 40, Karaman ve Niğde’de 36 – 38 derece olması beklenmektedir.

Sıcak hava dalgasının önümüzdeki Salı günü bölgemizde etkisini kaybedeceği ve hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin edilmektedir.

Aşırı yüksek sıcaklıkların meydana getireceği olumsuzluklara karşı başta yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalığı olanlar olmak üzere vatandaşlarımızın güneş ışınlarının dik geldiği 10-16 saatleri arası güneş ışınlarına direk maruz kalmamaları hususunda dikkatli olmaları ve sıcaktan korunmak için gerekli önlemleri almaları büyük önem taşımaktadır.

29.06.2017 12.00 Lokal ila 03.07.2017 18.00 Lokal arası

En Yüksek (°C)

Aksaray Az bulutlu ve açık 34
Ağaçören Az bulutlu ve açık 32
Eskil Az bulutlu ve açık 35
Gülağaç Az bulutlu ve açık 33
Güzelyurt Az bulutlu ve açık 31
Ortaköy Az bulutlu ve açık 35
Sarıyahşi Az bulutlu ve açık 36

AKSARAY 5 GÜNLÜK TAHMİN

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.