Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

MHP adayı Kaşlı: Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’dır

MHP adayı Kaşlı: Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’dır
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2018 23:49

MHP Aksaray Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı, 24 Haziran seçimlerine giderken 15 Temmuz ve Yenikapı ruhuna değindi.

15 Temmuz’da ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, ülkenin bekası için hükümetle birlikte hareket etmiş ve bunu da Yeni Kapı ruhu ile de pekiştirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisinin 15 Temmuz’dan sonra ülkenin bekası için duruşu ile halkın takdirini kazanmıştır.

24 Haziran seçimleri öncesinde MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadığını belirten MHP Aksaray Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı, Bizimde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partililer Cumhurbaşkanı oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekili oyunu da MHP’ye kullanacaktır. Ben inanıyorum ki, AK Partililerin içinde de Cumhurbaşkanı oyunu Erdoğan’a, milletvekili oyunu da MHP’ye kullanmak isteyen AK Partililerde olacaktır. Bunu duyuyoruz. Görüyoruz ve memnun oluyoruz. Vatan sevdalılar diyorlar ki, 15 Temmuz ve sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP’lilerin vatan sevdası ve duruşu ile hep birlikte olduk. Yenikapı ruhunda bir arada idik. Bunlarla birlikte MHP Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadı ve MHP’liler, bizim Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldılar. Bizim adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda MHP’nin de adayıdır. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecekler” diyorlar. Bizlerde, MHP olarak, her evden bir oy ya da tüm oylarımızı MHP’ye vereceğiz diyorlar. Bu düşüncelerde bizleri çok memnun ediyor. Cumhurbaşkanı oyu ayrı milletvekili oyu ayrı olunca da insanların MHP’ye olan ilgisi daha fazla arttığı biliyorsunuz. MHP’nin ülkenin içinde bulunduğu zor durumda önce vatan sonra partim sözünü de burada pekiştirmiştir. İnanıyorum ki, Mecliste MHP rekor milletvekili ile temsil edilecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.