Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 25°C
Paz 25°C

MHP İl Başkanı Kaşlı’nın 23 Nisan mesajı

MHP İl Başkanı Kaşlı’nın 23 Nisan mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Nisan 2018 19:50

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Kaşlı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. yıldönümünde “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş meşalesini ateşlemesiyle başlayan, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasıyla ve milletimizin tüm bireylerinin kenetlenmesi ile devam eden egemenlik mücadelesinin geçmişimizde ve geleceğimizde seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır.

Milletimizin değerli varlığı olan çocuklarımızın, en uygun ortamlarda yetişmeleri ve ileriye dönük adımlarında hiçbir sıkıntı ve güçlük yaşamamaları temel amaçlarımız arasındadır. Devlet ve Millet olarak, gelişen çağın gerisinde kalmamak ve çocuklarımızın eğitim ve yaşam koşullarını iyileştirebilmek için öncelikle, onlara çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmalı ve buna yönelik ortamlar hazırlamalıyız. Geleceğin yetişkinleri olarak topluma yön verecek çocuk ve gençlerimizi, hukuka saygılı, kurallara uyan, yeniliklere açık, bakış açısı geniş, özgür düşünceye sahip insanlar olarak yetiştirmeliyiz.

Sevgili Çocuklar; sizler de, milletimizin gelecekte de gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için en iyi şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. Çünkü günümüzde yetişmiş insan gücü milletimizin geleceğe sağlam adımlarla ulaşması için en çok ihtiyaç duyulan nitelikler arasındadır.

Bu umutla 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.