Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

MHP İl Başkanı Kaşlı’dan Zafer Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı..

MHP İl Başkanı Kaşlı’dan Zafer Bayramı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ağustos 2017 19:23

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Kaşlı, Aksaraylıları Kurban Bayramı’nın ikinci günü yapılacak bayramlaşma törenine davet etti.

Ülkücü hareketin Türkiye Cumhuriyetinin sigortası olduğunu belirten Kaşlı “’Önce Ülkem’’ diyen Ülkücü Hareketin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sigortası, Türk Milletinin atardamarı olduğu özellikle son 400 günde ay yıldızlı al bayrağına samimiyetle bağlı olan herkes tarafından kabullenilmiş ve takdir görmüştür. Bu durumdan rahatsız olan malum odaklar hemen harekete geçmiş ve algı operasyonu başlatmışlardır. Yaşadığımız şehirden örnek verecek olursak 1989 Yerel seçimlerinde alınan oy oranıyla 1994 seçimlerinde Aksaray Belediyesini MHP’nin kazanacağını ve 1991 Genel seçimlerinde 1’i Aksaray’dan 19 Milletvekiliyle TBBM’de temsil edilmesi 1995 Genel seçimlerinde iktidar ortağı olabileceği oy oranına ulaşılacağı öngörüsüyle 1992’de Ülkücü Harekete operasyon yapılmış, gücünü azaltmayı amaçlayanlar başarılı olmuştur.

1994 Yerel seçimlerinde Refah Partisi 9600 oy ile Aksaray Belediyesini kazanırken MHP 8700, BBP 4026 oy alarak Ülkücü Hareket 1995 Genel seçimlerinde küçük bir oy oranıyla baraj altında kalmış ve amaçlanan MHP’siz TBMM’si oluşmuş ve o dönemde 28 Şubat süreci yaşanmıştır” dedi.

Ülkücü hareketin dualı olduğunu vurgulayan Kaşlı “Ülkemizin Ülkücü Hareketin iktidarına en çok ihtiyaç duyulduğu önümüzdeki süreçte sergilenen oyunların oyun kurucuları aynı, figüranları farklı, kendilerini ülkü devi görenlerin, ülkücü hareketin Genel  Başkanlığına aday olanların Trabzon’da, Iğdır’da, Gaziantep’de, İstanbul’da sandık sonuçları incelenirse eksileri ve artıları apaçık ortada, bu illerimizde ve 81 ilimizde ülkücü hareket gönüldaşlarımızın maddi manevi emekleriyle, ülkücü iradeleriyle ve oylarıyla 48 yıldır var olmuştur, 148 yıl sonrada ilelebet var olacaktır. Bu hareket dualıdır. Bu hareket Türk Milletinin son kalesi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin teminatıdır” diye konuştu.

MHP teşkilatı olarak vatandaşla iç içe olduklarını belirten Kaşlı, “Aksaray Teşkilatı olarak 6 İlçe Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, İl Ocak Başkanımız, Ülkücü İşçiler Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile il genelinde seçilmiş 300 Yönetim Kurulu üyemizle birlikte 3 hilali Aksaray’ımızda size, kendimize ve Genel Merkezimize yakışır bir şekilde temsil ediyoruz. Halkımızla iç içe iyi, kötü günlerinde, düğünlerinde, cenazelerinde yanlarında, ihtiyaç halinde her gün sabah 10.00’dan akşam 18.00’a kadar Teşkilat binamızda ve 24 saat telefonlarımız açık olarak istişarelerimiz ve ziyaretlerimiz sürekli devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Başkan Kaşlı vatandaşları kutlamaya davet ederek “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. 2 gün sonra idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramının Müslüman aleminin huzur ve barışına, Türk Milletinin uyanışına vesile olması duası ve temennisiyle bütün hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyor, teşkilat binamızda bayramın 2. Günü saat:14.00’da (02.09.2017) yapacağımız bayramlaşma programımıza tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.