Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

MHP İlimizde AK Parti ile mi CHP ile mi Ortak!

Deniz Kurtoğlu / haberaksaray.com
13 Mart 2019 09:35

Değişik bir seçim öncesinde geri sayıma geçmiş durumdayız. İttifakların seçimi gibi görülse de, tavanda ki ittifaklar tabana yansımamışa benziyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Devletin bekasını düşünerek kurmuş ve devam ettirmiş olduğu Cumhur ittifakı MHP tabanı tarafından sabote edilmekte. Sadakat düsturunu benimsemiş bir parti olarak bilinen MHP artık seçmenine söz geçiremeyerek parti etiklerini alt üst ediyor. MHP seçmeni, ortada gerçekten memleket meselesi olmasa MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin böyle bir ortaklığa asla ve asla girmeyeceğini idrak edememiş durumda! Adayları ilimizde ortak olmasada Cumhur ittifakına saygı prensibi ile hareket etmeleri gerekse de durum farklı.

Aksaray AK Parti İl yönetiminin ittifak konusunda benimsediği prensiplerin Aksaray’ da MHP yönetimi yada adayları tarafından benimsenmediği görüntülerden anlaşıldığı üzere çok aşikar! Sayın Bahçeli’nin her ortamda ve her mitingde altını çize çize verdiği desteği vermeyen Aksaray MHP teşkilatının destek vermeyişinin sebebi ne?

MHP Kadınlar gününde kesilen pastayı bile, Aksaray’ da CHP nin köklü savunucularından bir ailenin temsilcisi ile birlikte kesmesi gözümüzden kaçmadı! Bu taraf belirtmek demek değil de nedir!

Gelelim CHP ye; Aksaray İl yönetimi her ne kadar İYİ Parti ile bir ittifaka gidip Aksaray Merkezde bir aday çıkartmadı ise de, CHP de anlaşılan Aksaray’da tabanına söz geçiremiyor. Fikirlerinin dikkate alınmadığını düşünen CHP tabanı İYİ Parti ile ortak aday çıkartmaktan hoşnut olmadıkları gerçeğini ve İYİ Partiye oy vermeyeceklerini her ortamda söylüyor!

Sadakati çöpe atan MHP nin Aksaray’da adaylarını sivriltmek için sahte hesaplar ardından olmadık söylemlerle AK Partiye sık sık vurduğu hepiniz tarafından görülüyor. Hatta AK Partiye vurmakla yetinmeyen bazı parti mensupları, yazılarında AK Parti adayı için güzel görüşlerini dile getirmek isteyen gazetecilere de etik olmayan şekilde vuruyor!

Aksaray’da MHP nin CHP ile gizli ittifak olduğunu bize ispatlayan bir başka şey ise senelerdir koyu CHP li olduğu bilinen hiçbir zaman para için partisini satmamış olan bazı değerli meslektaşlarımızın sık sık MHP yanlısı haber yapması, hatta kadınlar gününde yaşanan Atatürk resmi krizinde bile bu olayı köşelerine taşımamış olmaları! Başbuğ Türkeş’in dev resminin özene bezene asıldığı programda Atatürk resminin hurda huruş bir şekilde asılmasına tepki göstermelerine ve fotoğraflamalarına rağmen, Ulu Önder Atatürk’e yapılan bu saygısızlığın, her fırsatta Atatürkçü olduğunu vurgulayan değerli meslektaşlarımız tarafından köşelerine taşınmamış olması!

Bu seçim taraflar ve tarafların tarafları tamamen belden aşağı vurarak seçim kazanmaya çalışıyor! Tamamen partisi için çalışan ne olursa olsun davası için adaylarının yanında duran parti yöneticilerine çamur atan bu gizli ittifakların bu taktikleri acaba sandığa oy olarak yansıyacak mı 18 gün sonra göreceğiz.  Umarım insanlar seçimden sonra seçim için yaptıklarından utanır! Zira CHP nin çok sevdiğim reklamında dediği gibi ‘’ hepimiz aynı otobüste seyahat ediyoruz’’ Unutmayın otobüs şarampole yuvarlanırsa ölen sadece AK Parti seçmeni olmaz! O yüzden belden aşağı vurmayı ve suçsuz insanları kırmayı bırakın!

Derya Özaba

Komşu Köyün Delisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.