Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Milletimizin birliği ve bekası için el ele vereceğiz

Ak Parti heyeti Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Kaşlı ve parti yöneticilerini ziyaret etti.

Milletimizin birliği ve bekası için el ele vereceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ocak 2018 23:21

Ak Parti heyeti Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Kaşlı ve parti yöneticilerini ziyaret etti.

Ziyarette Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut ve partililer yer aldı.

Ak Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı; “Mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi her zaman önce ülkem diyen bir düstura sahiptir. Milletimizin birliği, ülkemizin bekası için, memleketimize faydalı işler için atılan her olumlu adımı değerlendiririz. Allah ülkemize kasteden terör örgütlerini bitirmeye yönelik başlattığımız Zeytin Dalı Harekatı’nda ordumuzu muzaffer kılsın. Şehitlerimiz var. Mekanları cennet olan şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum.” Dedi.

SORUMLU MUHALEFET YAPISINA SAHİP BİR TEŞKİLATIZ

Aksaray’da da sorunları yerinde tespit ederek önerilerde bulunup çözüm arayan bir yapıda olduklarını ifade eden Kaşlı; “Biz sorumluluklarımızı bilen, Aksaray için yapılan olumlu şeyleri destekleyen, olmasın gerekeni de usulünce söyleyen bir parti teşkilatıyız. Bu güne kadar olumlu her işin destekçisi olduk ve bundan sonra da olacağız. Eski alışılmış muhalefetin dışında çözüm önerileriyle Aksaray’ın sorunlarını bilen ve ileten bir teşkilat yapısına sahibiz.” Diye konuştu.

ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Güzel bir birliktelik yakaladık. Aksaray’ımız için ülkemiz için hayırlı olsun. Kahraman ordumuz Afrin’de göğüs göğse çarpışıyor. Onların her zaman duacısıyız. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Ülkemizin birliği ve beraberliği için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Allah birliğimizi bozmasın.” Dedi.

MHP ÖNEMLİ BİR MİLLİ VE YERLİ DURUŞ SERGİLEDİ

MHP’nin gerek şehrimize gerekse ülkemiz adına milli ve yerli bir duruş sergileyerek dik duruşunu gösterdiğini ifade eden Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz; “İlerleyen zaman diliminde bu gün MHP’nin bu dik duruşunu, milli ve yerli duruşunu daha iyi anlayacağız.” Diye konuştu. 15 Temmuz Hain darbe girişimi ve ülkemizi işgal harekatında ve 7 Ağustos Yeni Kapı Ruhunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gösterdiği dik duruşun önemine vurgu yapan İnceöz; “Ülkemiz için bu kritik süreçleri gösterilen bu milli ve yerli duruş ile birlikte atlattık. Bu gün de güney koridorunda ülkemizi hedef alan terör gruplarını temizlemek için bir mücadele içerisindeyiz. Bu istiklal ve istikbal mücadelemizde göstermiş olduğumuz bu birliktelikle, bu sağlam ve milli duruşla dünyaya da önemli mesajlar verdik.” Diye konuştu. Ülke yönetiminin sadece iktidarın sorumluluğunda olmadığını aynı zamanda sorumlu muhalefetin de ülke sorumluluğunun paydaşı olacağını bu gün MHP’nin duruşuyla gerek parlementoda gerekse dışarıda net bir şekilde görüldüğünü aktaran İnceöz; “Ülkemizin sınır güvenliği, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı kastedenlere, terör devleti oluşturmaya çalışanlara, terör koridoru açmaya çalışanlara karşı ordumuz bir mücadele vermektedir. Ordumuzun orada bulunmasının sebeplerinden bir tanesi de Suriye’nin toprak bütünlüğüne, orada bulunan Arap, Türkmen, Kürt kardeşlerimizin refah içerisinde yaşayabilecekleri güvenli bir bölge oluşturmaktır. Hem ülkemizin birlik ve beraberliği, hem oradaki kardeşlerimizin refah ve güvenliği için bu Zeytin Dalı Harekatı çok önemli. Şehitlerimiz oluyor. Allah rahmet eylesin. Allah ailelerine sabır versin. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.