Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Milletvekili aday adayı tanıtım ve reklam çalışmaları

Milletvekili aday adayı tanıtım ve reklam çalışmaları
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mayıs 2018 17:53

Aksaray’ın en büyük internet haber gazetesi www.haberaksaray.com’da Milletvekili aday adayı tanıtım ve reklam çalışmaları ile Aksaray’daki seçmenlere ekonomik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İnternet çağında seçmene ulaşmanın en pratik yolu ise, bir internet sitesi kurarak geniş yığınlara ulaşmak. Peki, seçmenler internet sitenize nasıl ulaşacak? Bunun en sağlıklı yolu, internet ortamında ilan yayınlayarak, seçmenleri sitenize yönlendirmekten geçiyor.

Hiç kuşkusuz, bu tür bir tanıtım çalışmasında en uygun mecra ise, siyasetle yakından ilgilenen kişilerin referans kaynağı olan internet haber siteleri.

2008 yılında yayın hayatına başlayan Haber Aksaray, Aksaray merkezli bağımsız bir internet gazetesi. Sürekli güncellenen yapısı ile farklı içerikleri sizlere sunmaya çalışıyor. Aksaray’daki binlerce seçmene ulaşmak için ekonomik fiyatlarla haberaksaray.com‘da yer alabilirsiniz. Seçim tarihine kadar banner reklam, aday tanıtım yazısı, aday ile ilgili haberler ve etkinlikler, röportaj gibi içeriklerden oluşan aday tanıtım paketi ile hedef kitlenize ulaşabilirsiniz.

www.haberaksaray.com, 24 Haziran 2018’deki bu seçim döneminde milletvekili adaylarına tanıtım fırsatları sunuyor.

Size uygun tanıtım fırsatlarını öğrenmek için haberaksaray@hotmail.com adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.