Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
BİST 8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Milletvekili Adayı Aydoğdu, gençlere kitaplarını imzaladı

Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Muhammed Aktaş yazılı yaptığı basın açıklamasında, Aksaray Üniversitesinde Organize Ettiğimiz Milletvekili Adayımız Sn. Cengiz Aydoğdu’nın yazdığı kitaplar için İmza Programı düzenlediklerini belirtti..

Milletvekili Adayı Aydoğdu, gençlere kitaplarını imzaladı
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ekim 2015 17:13

AK Parti Aksaray 2. Sıra milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, yazmış olduğu “Bize Velvele Düştü ve Yalnızlık Muhatap ister” isimli kitaplarını imzaladı. AK Parti Gençlik kolları başkanlığının Aksaray Üniversitesi kampüsü içerisinde düzenlediği programa katılan Aydoğdu, benden önce Gençlik kolları 600 kitap dağıtmış ben sadece 250 tanesini imzalayabildim. Ama bu program siyaset dışı bir program gibi gördüm. Benim yıllar önce yazdığım kitabın çölde bir vaha gibi ortaya çıkması beni çok duygulandırdı. İnsanlar öldükten sonra geriye eserleri kalacak diyen Aydoğdu benim devletteki eserlerimin yanında yazmış olduğum kitapların da anımsanarak gençlerimiz tarafından partili partisiz herkes tarafından çok büyük ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Gerçekten kitaplarımı imzalarken siyaset dışındaymışım gibi hissettim. Çok güzel oldu. Gençlerimizin ilgisi ve soruları da çok güzeldi. Gelecek nesillerinde okuması adına kitapların da gençlerle buluşması oldukça manidardır” dedi.

Aksaray Üniversitesinde gençlerin büyük ilgisini çeken İmza programı üniversite öğrencilerinin yoğun katılımıyla devam etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.