Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Milletvekili Aydoğdu’dan borsa ziyareti

Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu Hububat sezonunun açılması ile Aksaray da ki tarım ve hayvancılığı istişare etmek amacı ile Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ü Ziyaret etti..

Milletvekili Aydoğdu’dan borsa ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
4 Temmuz 2017 12:54

Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu Hububat sezonunun açılması ile Aksaray da ki tarım ve hayvancılığı istişare etmek amacı ile Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ü Ziyaret etti.

Milletvekili Aydoğdu Aksaray Ticaret Borsası satış salonunu gezerek ihaleli satış için gonk çaldı.

Tarım ve hayvancılığın nabzının borsada attığını ifade eden Milletvekili Aydoğdu, Başkan Özkök’ten satış salonu hakkında da bilgiler alarak şunları söyledi.

“Aksaray Tarım ve Hayvancılık şehridir. Hububat Aksaray’ımızda önemli kalemlerden bir tanesidir. Hayvancılık ise 1960 lı yıllardan sonra Türkiye genelindeki canlılıktan nasibini aldı. Fakat 1990 lı yıllarda birazcık geri kaldı. Bu gün ise sayın başkanımızdan aldığım bilgiler beni ziyadesi ile sevindirdi. Hayvancılığın tekrar eski canlılığına kavuştuğunu ifade etti.

BORSA AKSARAY TARIMININ NABZININ ATTIĞI YERDİR

Buraya Aksaray da ki tarım ve hayvancılığı istişare etmek, dertleşmek ve Aksaray’ın sorunlarını paylaşmak için geldim. Burada da gördüm ki hububat alımının başladığına şahit olduk. Gördümki gerçekten de Aksaray’ımız tarım ve hayvancılık şehri. Üreticilerimize, çiftçimize ve esnafımıza yapılan hasat’ ın bol bereketli kazançlı geçmesini diledik.

SU OLMAZSA OLMAZ

Aksaray’daki tarım bir şekilde hayvancılığa eğriliyor ancak tarım ve hayvancılıkta su probleminden ayrı düşünülemeyecek, su olmazsa olmayacak bir şey. Elbette biz Aksaray’da tarımın geleneksel çizgisinin sürdürülebilmesinden yanayız. Hemşerilerimiz’ inde coğrafi imkânları, koşullarını göz önüne alarak bundan çok bilinçli tercihler yapılması gerekmektedir. Sayın başkanımız Hamit Özkök’ün bu konuda da oldukça bilinçli, son derece tecrübeli ve çok cesaretle konuları ortaya koyduğunu gördüm. Kendisine başarılar diliyorum. Bütün Aksaraylı hemşerilerime yeni hasat yılının bol bereketli ve kazançlı geçmesini diliyor, hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret borsası başkanı Hamit Özkök “ çok değerli ağabeyim Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu bu gün bizlere nazik bir ziyaret gerçekleştirdi. Hasat döneminin açılması ile birlikte Aksaray Ticaret Borsamızda hareketlilik başladı. Bu gün kendileri de hem sezonun mahiyetine hem de bizi ziyaret etme nezaketinde bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Aksaray ticaret borsası olarak sorumluluğumuzun bilinci ile öncelikle ticaret borsamıza ve şehrimize değer katabilmenin gayreti içerisindeyiz.

ÇOK ÖNEMLİ PROJELER YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ.

Aksaray Ticxaret borsası tarım ticaret merkezimizin yanında devletimizin politikası olan inşaları doğduğu yerde doyurmak amacı ile Ortaköy ve Eskil İlçelerimizde de Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezimizin aynısının inşaatına başladık. Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezimiz yılsonu itibari ile, Eskil Tarım Ticaret Merkezimiz ise iki ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanacak.

Biz her zaman söylüyoruz. Borsalar Şehrin ufkunu ve vizyonunu hazırlamada öncü kuruluşlardır. Bizde bu manada kaliteli bir çalışma sergileyerek sizlerin de desteği ile Allah’ın izni ile Aksaray’da yapamayacağımız iş yok diyorum. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.