Dolar 32,4875
Euro 34,7596
Altın 2.490,94
BİST 9.523,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Açık
Aksaray
25°C
Açık
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Milletvekili Kaşlı, TBMM çalışmaları hakkında bilgi verdi

Milletvekili Kaşlı, TBMM çalışmaları hakkında bilgi verdi
Aksaray Anadolu AŞ
26 Temmuz 2018 17:25

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı TBMM çalışmaları ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

“Saygıdeğer Aksaray’lılar;

OHAL’in kaldırılması sonrasında TBMM’de Terörle etkin mücadele için gerekli düzenlemelerin yer aldığı, MHP Grubu olarak desteklediğimiz kanun teklifi görüşülerek güvenli ve güçlü yarınlarımız için her türlü güvenlik tedbirinin arkasında olacağımız bu yasa, genel kurulda kabul edilerek yasalaşmıştır.

Yine TBMM’de görüşülmekte olan 1 Sıra Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin 9. maddesinde belirtilen Kahraman Uzman Çavuşlarımıza kadro verilmesi ile birlikte Orduevlerine girebilmelerinin önündeki engellerin kaldırılması gerektiği ve Uzman Jandarmalarımızın 3600 Ek gösterge ve okulda geçen eğitim sürelerinin hizmetten sayılması konusu gündeme getirilmiştir.

Yine içinde sağlık çalışanlarını ilgilendiren ve bedelli askerliğide içeren, Askerlik Kanunu ve Bazı Kanun ile Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi MHP Grubumuzun onayı ve desteğiyle kabul edilerek yasalaşmıştır.

TBMM bu yasaların kabulüyle birlikte 01 Ekim 2018 tarihine kadar tatile girmiştir. Tatilin bitimiyle birlikte seçim beyannamenizdeki vaadlerimizle ilgili kanun teklifleri hazırlayacağız. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey ve MHP Grubumuzla görüşüp var gücümüzle bu önemli vaadlerimize ilişkin yasaları geçirilmesi için çalışmalar yapacağız. Aksaray’ımıza yıllarca gelmeyen hizmetlerin takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Gece ve gündüz emek verip, çalışmalarına katkı sunarak çıkardığımız bu yasaların ülkemize, milletimize ve Aksaray’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim.”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.