Dolar 32,4678
Euro 34,7009
Altın 2.479,90
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 24°C

Milletvekilleri mazbatalarını aldı

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Aksaray’dan milletvekili seçilen AK Parti adayları mazbatalarını İl Seçim Kurulu’ndan aldı..

Milletvekilleri mazbatalarını aldı
Aksaray Anadolu AŞ
4 Kasım 2015 18:11

Yüksek Seçim Kurulu’nun kesin sonuçları açıklamasının ardından AK Parti’den Aksaray’dan Milletvekili seçilen İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti Adliye’de bulunan İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldı.

Aksaray halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Bu seçimin kazanını milletimizdir, ülkemizdir. Ben bu anlamda istikbal ve istikrardan yanayım. Oyunu bizden yana kullanan aziz Aksaray halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu güne kadar aldığımız 3 mazbatadan çok anlamlı bir mazbata oldu” diyerek duygularını dile getirdi.

Bugüne kadar aldığı en anlamlı belgenin mazbata olduğunu dile getiren AK Parti 2. Sıra Milletvekili Cengiz Aydoğdu da, “Bugüne kadar birçok belge aldım. Ama bu aldığım belge, milletin vekilliğine dair. Halk tarafından verilen mezuniyetin belgesidir. Bu şerefin hiçbir şeyle hiç kıyasla tarifi mümkün değil. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da AK Parti’nin birinci olduğunu ifade eden AK Parti 3. Sıra milletvekili Mustafa Serdengeçti de, “Ben bütün seçmenlerimize ve vatandaşlarımıza, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz bugün itibariyle mazbatalarımızı aldık. AK Parti milletvekili olarak seçildik. Ancak biz bugün itibariyle bütün Aksaray’ın milletvekiliyiz. Bize oy versin vermesin, destek versin vermesin bütün şehrin milletvekili olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Mazbata almaya AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenici, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak hazır bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.