Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Milli seferberlik ilçelerde yoğun ilgi gördü

Aksaray İŞKUR il Müdürü Mahmut AKKUŞ tarafından Gülağaç Kaymakamlığı, Gülağaç Belediye Başkanlığı, Demirci Belediye Başkanlığı ile Gülpınar Belediye Başkanlığını ziyaret edildi.

Milli seferberlik ilçelerde yoğun ilgi gördü
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mart 2017 01:28

Aksaray İŞKUR il Müdürü Mahmut AKKUŞ tarafından Gülağaç Kaymakamlığı, Gülağaç Belediye Başkanlığı, Demirci Belediye Başkanlığı ile Gülpınar Belediye Başkanlığını ziyaret edildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatıyla başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde bilgilendirmeler yapıldı. Aynı zamanda belediyelerde açılacak olan TYP (Toplum Yararına Program) kura çekilişleri de gerçekleştirildi. Kura çekilişleri sonrasında Gülağaç Kaymakamlığına 10, Gülağaç Belediye Başkanlığına 30, Gülağaç Müftülüğüne 10, Gülpınar Belediye Başkanlığına 20 ve Demirci Belediye Başkanlığına 10 kişi olmak üzere 80 kişinin noter çekilişleri yapıldı. Bu hafta içi merkez de ve ilçelerde çekilişlerin devam edeceğini belirten AKKUŞ 10.04.2017 – 06.10.2017 tarihleri arasında İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarımızda 860 kişinin istihdam edileceğini belirtti.

Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut AKKUŞ merkez deki faaliyetlerimizin yanı sıra ilçelerimize de mümkün olduğunca projelerimizi (Toplum Yararına Program, İş Başı Eğitim Programı, Girişimcilik Eğitimi ile Meslek Edindirme Kursları) yaymak ve daha fazla kişiye ulaşarak istihdam edilebilmelerini amaçladıklarını aktaran AKKUŞ mesai mefhumu gözetmeksizin hafta içi ve hafta sonu gerek kurumlar gerek işveren ve gerekse de ev ziyaretlerine ağırlık vererek vatandaşlarımızın ayağına giderek kurum faaliyetlerini birebir aktararak çeşitli projeleri başlatmak olduğunu belirtti.

Ziyaret anısına Gülağaç Kaymakamı Sayın Kadir ULUSOY tarafından Gülağaç hasır sepeti hediye edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.