Dolar 32,5872
Euro 34,8381
Altın 2.508,91
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

MÜSİAD Şube Başkanı Eyüp Dağdaş güven tazeledi

MÜSİAD Şube Başkanı Eyüp Dağdaş güven tazeledi
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ocak 2019 20:31

Aksaray MÜSİAD 8. Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut MÜSAİD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş tek liste ile tekrar güven tazeleyerek başkan seçildi.

MÜSİAD 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı MÜSİAD’ın Aksaray şubesindeki toplantı salonunda yapıldı. Olağan genel kurul toplantısına çok sayıda Aksaray MÜSİAD yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

MÜSİAD 8. Olağan Genel Kurul Toplantısının açılışı İstiklâl Marşı, Saygı Duruşu ve Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başlarken olağan genel kurulda tek liste ile girerek seçilen mevcut şube başkanı Eyüp Dağdaş bir konuşma yaptı.

Başkan Dağdaş; “2008’de temellerini attığımız MÜSİAD Aksaray şubemizin 11’yıldır iyi bir dayanışma örneği vererek hem ülkesine hem de bölgesine hizmet etmeye devam etmektedir. MÜSİAD olarak faaliyetlerimizdeki amacımız ülkemizdeki ticaret ve yatım imkânlarını yetiştirmek. Diğer ülkeler arasındaki ilişkileri geliştirerek yatırım ve ticaret ortaklıklarını artırarak bu güzel ülkenin idealleri ve inançları doğrultusunda daha iyi bir hayat sürmelerine katkı sağlamaktır. MÜSİAD olarak MÜSİAD gerek teşkilatlanmasına gerek düzenlediği fuarlar ve etkinliklerle uluslararası program ve gezilerle sektörel zirvelerle üyelerine temin ettiği iş fırsatlarıyla Türk iş dünyasının gönüllü üyelik esası ile çalışan en yaygın ve etkin bir sermaye platformudur.Değerli arkadaşlar 2018-2019 yılını kapsayan 8. Olağan Genel Kurulumuzu icra etmek için toplandık. 2015 yılında geldiğimiz başkanlık görevinde 4. Yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Genel merkezimizin ve siz değerli MÜSİAD üyelerinin doğrultusunda 2 yıllık sürecek olan başkanlık görevine yeniden aday olduk.Genel kurul sonrası yeni yönetim kurulunun MÜSİAD Aksaray şubemizin üyeleri ile birlikte inşallah 2 yıl daha birlikte çalışacağız. Bu 2 yıl içerisinde daha önceki dönemimizde yapamadığımız ve projelerimizde eksik kalan kısımları inşallah 2020’ye kadar hedeflerimize ulaşmak için gayret edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.