Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

O şoföre ödül verildi

Özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren kadını hastaneye yetiştirerek, örnek bir davranış sergileyen şoförü ödüllendirildi..

O şoföre ödül verildi
Aksaray Anadolu AŞ
8 Haziran 2016 00:22

Aksaray’da özel halk otobüsünde yolculuk yaparken kap krizi geçiren Sibel Ceylan’ı(31), Aksaray Devlet Hastanesine yetiştiren otobüs şoförü Mehmet Altundağ, Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler Ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Veysel Öztürk ve beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından makamında kabul edildi.

Belediye Başkanı Yazgı, “Önce şoför kardeşime teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu tür hassasiyetlerin azaldığı bir zamanlarda kalp krizi geçiren bir bayan yolcuyu hastaneye yetiştirmesi bizler için ayrı bir mutluluk ayrı bir güzellik oldu. Biz genel olarak şoförlerimizden memnunuz. Allah hepsinden razı olsun. Herkes ekmeğinin derdinde, sizin o göstermiş olduğunuz fedakârlık, o yapmış olduğunuz güzellik bizi çok mutlu etti” dedi.

Olay anını anlatan Şoför Mehmet Altundağ ise otobüse binen Sibel Ceylan’ın kalp krizi geçirdiğini fark ettiği anda otobüsü kenara çektiğini belirterek, “Kadın konuşamayacak haldeydi. Yolcuları indirdikten sonra hemen kadını hastaneye yetiştirdik. Şu anda sağlık durumu yerinde. Böyle güzel bir şeye sebep olduğumdan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler Ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Veysel Öztürk ise konuşmasında “ Şoför kardeşimizin böyle bir fedakârlık yapması bizlere gurur verdi. Diğer illerde olduğu gibi Aksaray’ımız dada insanına sahip çıkan şoför arkadaşlarımız var. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hayat kurtaran örnek şoför Mehmet Altundağ’a Teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.