Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ödüllü Plastik Cerrah Aksaray’a atandı!

Yağ dokusu ile yaptığı dış kulakla, Türkiye Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği birincilik ödülünü alan Op.Dr. Hasan Ateş, Aksaray Devlet Hastanesine, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah olarak atandı..

Ödüllü Plastik Cerrah Aksaray’a atandı!
Aksaray Anadolu AŞ
24 Haziran 2016 00:24

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı olarak görev yapmakta iken, Sağlık Bakanlığınca Aksaray Devlet Hastanesine atanan Op.Dr. Hasan Ateş, hastanede ki görevine başladı.

Op.Dr. Ateş, Eylül 2014 tarihinde, Türkiye’de ilk kez dış kulağı olmayan bir hastaya yağ dokusundan yapay kulak (kulak kepçesi) yaparak başarı ile taktığını ve bu başarısından dolayı Türkiye Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TRPECD) tarafından düzenlenen 36. Ulusal Kurultay’da TPRECD Uzman Araştırma Yarışması Deneysel Dal’da birincilik ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Aksaray Devlet Hastanesinde de başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını ifade eden; Op.Dr. Hasan Ateş plastik cerrahiyi şöyle anlattı.

“Plastik cerrahi deyince insanların aklına estetik operasyonlar, burun estetiği, meme büyütme ve küçültme gibi operasyonlar geliyor.  Oysa Plastik cerrahların işleri sadece estetik kısımdan oluşmuyor. Kas-iskelet sistemimizi içeren dokuların yeniden şekillendirilmesi ve eksikliklerin tamirini de kapsamaktadır. Bu alana “Rekonstrüksiyon” denilmektedir. Bu alanda dudak ve dudak yarıkları, yara, yanık, el ve parmak kopması ve yaralanması, yüz kemiği kırıkları, yüz ve kol nakilleri, cilt kanseri cerrahisi ve cinsiyet değişimi gibi ameliyatları da içermektedir” dedi.

HASAN ATEŞ KİMDİR?

Hasan Ateş 1981 Konya Kulu doğumlu, evli ve bir çocuk babası. Hasan Ateş, 2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Burada başarı ile uzmanlığını alan Hasan Ateş, 2014 Eylül ayında Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haziran 2016 tarihinde ise Aksaray Devlet Hastanesine atanarak görevine ve hasta kabulüne başladı.

Ateş’in çok sayıda makale ve ulusal olarak yayınlanmış bildirileri mevcuttur..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.