Dolar 32,3352
Euro 35,0901
Altın 2.234,39
BİST 8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Öğrenciler güne sıcak çorba ile başladı

Aksaray Belediyesi, üniversite öğrencilerinin kullandığı otobüs duraklarından başlattığı ücretsiz Mobil Çorba uygulamasını, ortaokul ve liselerde başlattı..

Öğrenciler güne sıcak çorba ile başladı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Mart 2016 00:43

Mobil çorba evi, daha önce Hazım Kulak Anadolu Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Osman Gazi Anadolu Lisesi, Abdülhamit Han Fen Lisesi’nde yüzlerce öğrenciye ücretsiz olarak sıcak çorba imkânı sağlamıştı. Bu hafta ise Hacı Kerim Yardımlı İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine hizmet sundu. Okul öğrencileri ve öğretmenleri Mobil Çorba evinden kendilerine dağıtılan çorbalardan aldılar ve sunulan bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

Belediyenin Mobil Çorba Aracı, Cumartesi Pazar günleri hariç haftanın 5 iş günü sabahı 06.30- 09.00 saatleri arasında vatandaşlara ücretsiz olarak sıcak çorba imkânı sağlıyor. Mobil Çorba Aracı, Pazartesi günleri Devlet Hastanesi Durağında, Salı Çarşamba ve Perşembe günleri Büyük Bölcek Üniversite Durağı ve son olarak Cuma günleri ise Eski Terminal kavşağı dağıtım noktalarında vatandaşların hizmetinde oluyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.