Dolar 32,5523
Euro 34,8893
Altın 2.430,57
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Öğrencilerden Başkan Yazgı’ya tebrik kartlı kutlama

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, posta yolu ile kendisine tebrik kartı gönderen İlkokul öğrencilerin mektubunu karşılıksız bırakmadı..

Öğrencilerden Başkan Yazgı’ya tebrik kartlı kutlama
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mayıs 2017 16:19

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, posta yolu ile kendisine tebrik kartı gönderen İlkokul öğrencilerin mektubunu karşılıksız bırakmadı. Öğrencilerin anlam dolu mesajına mektupla cevap veren Başkan, sınıf öğrencilerine özel hediye gönderdi.

Mehmet Timur Sarrafoğlu İlkokulu 2/A sınıfından Elanur Aytekin, Tuna Tetik, İsmail Temel, Didesu Toprak, Şevval Şahin, Ayşe Zühal Ön ve Zeynep Sude Sargın isimli bir grup öğrenci, Sınıf Öğretmeni Songül Erdem aracılığı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrasında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya tebrik kartı gönderdi. Tebrik kartında; “Sayın Başkanım, Tüm dünya çocuklarının kalpleri bu özel günde sevgi, mutluluk ve barış için atsın, bayramımız kutlu olsun” mesajı yer alıyordu.

Tebrik kartları Başkan Yazgı’ya ulaştırıldı. Minik öğrencilerin kendi el yazısı ile kaleme aldığı mesajı okuyan Başkan, çocukların bu mesajına duyarsız kalamadı ve çocuklara cevaben mektup gönderdi. Başkan Yazgı, Minik öğrencilerin küçücük yürekleriyle büyük ve anlamlı mesajlar görmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. 2/A Sınıfı öğrencilerine özel hediye gönderdi.

Çocuklar için “Geleceğimizin yöneticileri ve idarecileri” diyen Başkan Yazgı, “Eğer ülke olarak daha büyük ideallere ulaşmak istiyorsak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Onları en iyi şekilde yetişmelerine öncülük etmeli. Aklın ve bilimin ışığında ilim, irfan sahibi olmalarını sağlamalıyız. Çocuklarımızın bu anlamlı mesajı vesile ile tüm dünya çocuklarının aileleriyle esenlik içerisinde mutlu, sağlıklı bir yaşam geçirmelerini diliyorum” ifadeleri kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.