Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Öğrencilerden Ticaret Borsası’na ziyaret

Öğrencilerden Ticaret Borsası’na ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mayıs 2018 21:52

Aksaray TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Öğrencileri, Aksaray Ticaret borsasını ziyaret ederek Borsa’nın faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgiler aldılar.

Aksaray TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Serdar Mızrak ve Rehber Öğretmen eşliğinde Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ü ziyaret etti. Aksaray Ticaret borsası İdari binasını gezen öğrenciler, Satış Salonu, Laboratuvar, Tescil ve idari birimler hakkında bilgiler aldı.

Aksaray Ticaret Borsası Konferans Salonunda öğrencileri ağırlayan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Borsa hakkında sunumda bulundu. Sunum sonrası bir açıklama yapan Özkök” bizler burada tarım ve hayvancılık alanında üretilen her ürünün, ta ki sofraya ulaşıncaya kadar olan her aşamada Aksaray Ticaret Borsası ve Personeli olarak katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Şehrimizin ufkunu ve vizyonunu açacak her türlü projede yer alıyoruz. Sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olarak üzerimize düşenin fazlasını yapmak için gayret gösteriyoruz. Bildiğiniz gibi TOBB nezdinde organize sanayi bölgesinde, sizlerin şu an eğitim gördüğü, ilim irfan öğrendiği Aksaray TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ve Yavuz Sultan Selim mahallesinde bulunan TOBB İlköğretim okulunu Aksaray’a kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Ayrıca ilçelerimize iki tane daha okul sözünü Türkiye Odalar borsalar Birliğinden aldık. Şu anda görüyorum ki öğrenci sayımız biraz az. Biliyorum ki bu yıl bir tohum atıldı sonraki senelerde daha gür çıkacak. Bu bir başlangıç diyorum. Burada sizlere çok büyük iş düşüyor. Sizlerin çalışması gayreti ve azmi çok önemlidir. Sizler başarılı olursanız, okulumuza daha çok öğrenci gelmesini sağlarsınız. Burada her iş sizlere düşüyor. Sizlere güveniyorum. Başarıyı yakalayacaksınız. Son olarak okul müdürümüz Serdar Mızrak’ın şahsında öğretmenlerimize ve sizlere teşekkür ediyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.