Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Öğretmenlere anlamlı hediye

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Aksaray’daki bütün öğretmenlere “Somuncu Babanın hayatı ve Eserleri” adlı kitap ile öğretmenlere özel hazırlanmış ajanda hediye etti..

Öğretmenlere anlamlı hediye
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2015 20:27

Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5500 adet kitap ve ajanda Merkezi başta olmak üzere il ve ilçeler de görev yapan 5500 öğretmene ulaştırılıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, öğretmenlik mesleğinin saygı gösterilen bir meslek olduğunu belirterek, öğretmenlerin de her zaman öğrencilerin ve toplum tarafından örnek alınan kişiler olduğunu söyledi.

Başkan Yazgı, öğretmenlerin toplumda çok önemli bir yere sahip olduklarını belirterek;

“Öğretmenlik daima toplumda önde gelen ve örnek alınan kişiler olmuşlardır. Öğretmen yeri geldiğinde çocuklar için anne ve babadan daha fazla örnek alınan, taklit edilen kişiler olmuşlardır. Öğrencilerine sadece bilgi vermekle kalmayıp onları geleceğe hazırlayan değer yargı ve kültürlerin elçileri olmuşlardır. Bu vesile ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor,   Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum ” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

  1. 68 dedi ki:

    OGRETMENLER GIDIP YAZGININ GUNUNU KUTLAMISLAR SANKI