Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Okurlar Dinlenme Tesisi basın toplantısı ile tanıtıldı

Aksaray ‘da Adana Karayolu üzerinde hizmete giren Okurlar Dinlenme Tesisleri düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı..

Okurlar Dinlenme Tesisi basın toplantısı ile tanıtıldı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mart 2016 17:17

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Celil Acar ile yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Okurlar Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Okur, “Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fildişi sahili Nijerya’ya yaptığı resmi ziyarete Bakanlarımız Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Elitaş, İsmet Yılmaz, Bülent Albayak gibi Türkiye’nin en seçkin 90 iş adamları içerisinde bende Aksaraylı bir iş adamı olarak davete katıldım. Ziyaretler sırasında Cumhurbaşkanımız bizlerle 10’ar dakika görüşerek şehrimiz ve yaptığımız iş hakkında bilgiler aldı. Kendisine Aksaray halkının sürekli artan sevgisi ve protokolün selamlarını ilettikten sonra şehrimizin sorunları ile ilgili bir dosya sundum. Bizimde işimiz olan Tarım ve Hayvancılığın temel sorunu olan kuraklık ve su meselesini gündeme getirdim. Tarım ve hayvancılık konusunda mevsimsel şartlar ile ürün farkları şu aşamada iş yapma şansımızı azaltmaktadır. Okurlar Grup olarak Konya yolu Akan mevkiinde 2 adet petrol istasyonu, tarımsal faaliyetler başta olmak üzere yonca üretimi pazarlaması, besi hayvancılığı ve son olarak da içerisin bulunduğumuz Okurlar dinlenme tesisi faaliyet geçirmekte. Bünyemizde 1 Makine Mühendisi, 1 işletme mezunu, Ziraat Mühendisi, Gıda Mühendisi olmak üzere 120 civarında işçiye aş, Aksaray ekonomisine katkı sağlamaktayız. Tesislerimizde kendi et ve süt üretimini kullanmaktayız. Tarımda kullandığımız aletler ithal ve son teknoloji aletlerdir. Tesisimiz içerisinde akaryakıt istasyonu, restoran ve kafeterya bölümü, düğün, toplantı salonu, cami bulunmaktadır. Doğal ve temiz ortam hizmet kalitesi müşteri memnuniyeti standartları üstünde hizmet verme gayreti içerisindeyiz. Gayretimiz dürüst olarak şehrimizi temsil etmek, ekonomik katkı sağlamak” dedi.

Konuşmanın ardından basın mensuplarına yeni açılan tesis gezdirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.