Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Olağanüstü Kongre hem Türkiye’yi hem MHP’yi kurtaracaktır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel yaptığı açıklamada; “Olağanüstü Kongre hem Türkiye’yi hem MHP’yi kurtaracaktır” dedi..

Olağanüstü Kongre hem Türkiye’yi hem MHP’yi kurtaracaktır!
Aksaray Anadolu AŞ
19 Şubat 2016 13:05

İl Başkanı Ayhan Erel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Güzel Yurdumuzu kan gölüne çeviren, terör olaylarını, bu terör örgütlerine içerden ve dışardan maddi ve manevi destek veren tüm çevreleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz. Terör örgütlerinin bu kadar rahat eylem yapmasına geçmişte zemin ve imkan hazırlayanların, MHP uyarılarını dikkate almamasının ne kadar ağır ve acı sonuçlar meydana getirdiğinin, bundan böyle MHP ‘nin uyarılarının dikkate alınması gerektiğini anlamış olmaları gerektiğine inanıyoruz. Zira MHP Türkiye’nin sigortası , Türk Milletinin çimentosu, üniter Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kalesidir. Bu nedenle MHP’nin güçlü olması, iktidar olması Türkiye ve Türk Milleti için bir zorunluluktur. MHP’nin iktidar olmadığı, MHP ‘nin güçlü olmadığı bir ortamda Türkiye devletinin bekası, Türk Milletinin Bölünmez bütünlüğü tartışma konusu olmakta ve bu durum, birilerinin müsaade ettiği kadar milliyetçilik yapmayı, Egemen güçlerin izin verdikleri oranda inançlı olmayı kabul etmeyen; kalemi, kelâmı ve selâmı Kıble’ye dönük olan, gönlü Türk Dünyası’nı kucaklayan, kalbi Türkiye için çarpan Önce Ülkem sonra partim sonra ben diyen, inandıkları yolda dimdik yürüyen, kırılmayı göze alan, fakat hiç bir zaman bükülmeyen bu ülkeyi karşılıksız seven davasına ölümüne bağlı bizleri üzmekte ve düşündürmektedir.

Türkiye’nin içinde bulunduğu bu arzu edilmeyen durumdan kurtulması ancak güçlü ve İktidar alternatifi olacak bir MHP ile mümkündür. 1 Kasım genel seçimleri sonrasında mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Partimiz, çok büyük bir oranda oy kaybederek eli kanlı pkk’nın siyasi temsilcisi olan bir partinin gerisine düşmesi, bu davaya gönül vermiş, partimizin her kademesinde görev yapmış ve halen yapan gönüldaşlarımızı derinden yaralamıştır. Çok Muhterem Genel Başkanımız, Hareketin lideri Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli 18 yılı aşkın sürede sağlığı dahil maddi ve manevi fedakarlıklarla partimize zeval vermeden devlet adamlığı ciddiyeti ile bu güne kadar özveri ile görev yapmıştır. Bu özellikleri ile tarihe mal olmuş bir devlet adamıdır. Ancak 47 yıllık bir şerefli bir maziye sahip ömrümüzü verdiğimiz partimiz bu günkü oy oranına layık değildir. Bu gidişatın nedenlerinin araştırılarak, ömründe MHP dışında hiçbir partiye oy vermemiş olan bu güzel insanların sandığa dahi gitmeme düşüncelerini ortadan kaldıracak, Partimizin ufkunu açacak, iktidara taşıyacak hamlelerin hayata geçirilmesi ve ülkücü iradenin tecelli etmesi için kongre sürecinin mahkeme koridorlarından kurtarılarak, MHP Genel Merkezinin tasarrufu ile Mayıs ayında olağanüstü kongrenin toplanması hem Türkiye’nin hem de MHP kaderini belirleyecektir. Aksi halde Sayın Cumhurbaşkanın her fırsatta dillendirdiği Başkanlık sistemi ile ne Türkiye’den nede MHP’den eser kalmayacaktır. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.