Dolar 32,4621
Euro 34,7984
Altın 2.480,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Örnek sanayi ve çarşı esnafı da Cesurlar Hareketi’ni destekliyor

Örnek sanayi ve çarşı esnafı da Cesurlar Hareketi’ni destekliyor
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2018 16:37

Milletvekili adayları Ayhan Erel, Nuri Koçaş, İl başkanı Özhan Türemiş ve beraberlerinde bulunan parti teşkilatı örnek sanayi ve çarşı esnafına ziyaretlerini sürüdürüyor.

24 Haziran seçimleri için vatandaş ziyaretleri yapan İYİ Parti Milletvekili Adayları esnafın görüşlerine verdikleri önemi her biriyle tek tek fikir alışverişinde bulunarak belli ediyor.

En dertli bölgelerden biri olan örnek sanayi ve esnaf kesimi uzun süredir düzelir ümidi ile Ak Partiye oy verdiklerini lakin artık ümitleri tükendiği için bu dönem oy vermeyeceklerini, artık denenmemişi denemek ,istediklerini belirtiyorlar. Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu bir ülkede yaşamak istemediklerini ve sonlarını hiç iyi görmediklerini belirten esnaf’’artık şansımızı İYİ Parti ile deneyecegiz ve inanıyoruz ki bugünden daha iyi günlere gideceğiz 24 Haziran sabahı bu düzenin değişmesi için sandıklara gidip oyumuzu vereceğiz. Cesurlar hareketini sonuna kadar destekleyeceğiz’’ görüşünde birleşiyor.

İYİ Parti milletvekili Adayları Ayhan Erel ve Nuri Koçaş ise yaptıkları ziyaretler esnasında ‘’ bizler sizler için yola çıktık, sizlerle senelerdir zaten aynı ortak paydalar için mücadele eden halkın içinden insanlardık. Bundan sonrada aynı ortak paydalar için mücadele edeceğiz. Yüzümüzü güneşe dönme vaktidir. Güneş 25 Haziran sabahı Türkiye’nin üzerine en kuvvetli hali ile doğacak. Esnafın ve sanayicinin yeniden kendisini toplaması için projelerimiz var ve bu projeleri seçilir seçilmez gerçekleştirmek için ilk adımları atacağız. Aksaray ili içinde var gücümüzle çalışacak şehrimizin kalkınması için gerekli yatırımları almasını sağlayacağız. Yolumuz iyilik yolu, yolumuz doğruluk yolu’’ şeklinde konuştular.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.