Dolar 32,3379
Euro 35,1488
Altın 2.241,94
BİST 8.740,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Ortaklaşa çalışma kültürünün devam etmesini arzu ediyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kurum ve kuruluşlarla oluşturdukları ortaklaşa çalışma kültürünün, daha da gelişerek devam etmesini arzu ettiklerini söyledi..

Ortaklaşa çalışma kültürünün devam etmesini arzu ediyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2016 10:48

Rektör Şahin, Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Günaydın’ı ve sendika yöneticilerini ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretleri hiçbir zaman sadece sohbet ziyaretleri gibi görmediklerine dikkat çeken Prof. Şahin, “Ziyaretlerimizde mutlaka toplumsal fayda sağlayan bir çıktı oluşturmak için gayret ediyoruz. Tek başımıza bir şey yapamayacağımızın farkındayız. Paydaşlarımız olmadan; siyaset kurumu, yerel idare, sendikalar, il müdürlükleri, sivil toplum kuruluşları olmadan bir şeyler yapamayacağımızın farkındayız. Birkaç kurum bir araya geldiğinde daha fazla iş ortaya çıkar. Bugüne kadar devam eden ortaklaşa çalışma kültürünün, daha da gelişerek devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Sendika Temsilcisi Murat Günaydın ise Aksaray’ın eğitiminin daha ileri gitmesi ve her alanda başarılı olması için üzerlerine ne düşerse yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Üniversitemizle yıllardır devam eden yüksek lisans protokolümüz var. Hem bu çalışmamız devam edecek, hem de işbirliğini geliştirecek yeni çalışmalar yapacağız” dedi.

Rektör Şahin, buradaki istişarelerin ardından Yenigün Gazetesi Sahibi Yaşar Karatay’ı ziyaret etti ve üniversitede süren çalışmalar hakkında bilgiler verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.