Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ortaokul öğrencileri kampüsü tanıdı

Ortaokul öğrencileri kampüsü tanıdı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Aralık 2018 21:05

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri ve okul yöneticilerini Senato Salonu’nda ağırladı.

Ortaokul öğrencileri, işledikleri bir ders kapsamında ASÜ’ye geldi ve kampüs ortamını yerinde gördü. Programın son bölümünde Rektör Şahin’le buluşan öğrenciler, kampüs gezisine ilişkin deneyimlerini ve akıllarında kalan unsurları anlattı. Öğrencilere, derslerine iyi çalışmaları tavsiyesinde bulunan ve öğretmenleri ile ailelerini mutlaka dinlemeleri gerektiğini söyleyen Prof. Şahin, “Derslerdeki başarıyı hayat başarısı haline getirmemiz ve iyi birer insan olmamız gerekiyor. İyi insan olmanın bir yolu da, karşındaki kişiyi dinlemektir. Çünkü karşınızdaki kişiyi iyi şekilde dinlerseniz onu anlarsınız ve bu da size başarıyı getirir. Mutlaka bir hayaliniz olsun ve erken yaşlardan itibaren bazı alışkanlıklar kazmamaya özen gösterin. Mesela; kitap okuma, derslere zamanında çalışma, temizlik, uyku saatleri… Bu alışkanlıklar hayatınızın ilerleyen kısımlarında sizlere çok önemli katkılar sunacaktır” dedi.

Ziyaretin son kısmında öğrenciler merak ettikleri sorulara cevap aradı. Ortaokul Yöneticileri de Rektör Şahin’e, kabulünden dolayı teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.