Dolar 32,3352
Euro 35,0901
Altın 2.234,39
BİST 8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Otomobil çalan hırsızlar radara girince yakalandılar

Aksaray’da çaldıkları otomobille plakasız bir şekilde radara giren hırsızlar, dur ihtarına kaçarak karşılık verdi..

Otomobil çalan hırsızlar radara girince yakalandılar
Aksaray Anadolu AŞ
29 Haziran 2016 17:06

Aksaray’da otomobil çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli, plakasız otomobille radara girdi. Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisten kaçtı. Sürücünün kaldırıma çarpması sonucu 3 şüpheli yaya olarak kaçmaya devam etti. Bölgeyi abluka altına alan polis ekipleri, 3 şüpheliden 2’sini yakaladı.

Olay, sabah saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana geldi. Bulvarda radar çalışması yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, radara giren ve plakasız olan bir otomobile dur ihtarında bulundu. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobil sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis, otomobilin peşine düştü. Yaklaşık 40 dakika boyunca süren kovalamaca sırasında otomobil sürücüsü kaldırıma çarptı. Araçtan inen 3 kişi bu sefer de yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve 3 şüpheli arasında yaya olarak kovalamaca yaşandı.

Polis ekipleri bölgeyi adeta abluka altına aldı. Tüm yol ve caddeler tutuldu. Bölgedeki tüm apartman ve bahçelerde polis ekipleri geniş çaplı aramalar yaptı. Apartmanların bodrumları, apartmanlar, kenar ve kuytu tüm yerler didik didik arandı. Ellerinde silahla polis ekipleri, yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu şüphelilerden İlhan A. (20) ve Muhammet M.A.’yı (21) yakaladı. Şüphelilerden diğeri Yasin A. kayıplara karıştı.

Şüphelilerin kaza yaptığı araç üzerinde çalışma yapan polis, aracın çalıntı olduğunu belirledi. 3 şüphelinin otomobili dün gece çaldığını iddia edildi. Muhammet M.A.’nın asker kaçağı olduğu belirlendi. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı araştırma başlattı. Öte yandan aracın sahibi, aracının ne zaman çalındığını bilmediğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.