Dolar 32,3355
Euro 35,1734
Altın 2.241,30
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Özel annelere özel ziyaret

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Anneler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Özel annelere özel ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mayıs 2017 02:00

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Anneler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

2’si engelli 4 çocuğuyla tek odalı bir evde yaşayan Akbıyık ailesini ziyaret eden Yeşim Pekmez; hayatın zorluklarına rağmen ‘Çocuklarım için yaşıyorum ’diyen Ayten Akbıyık’ı tebrik ederek Anneler Gününü kutladı.

Beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk ile ziyaret ettiği Akbıyık ile bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; engelli çocukların durumu hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce desteklenen Akbıyık’ın çocukları için gösterdiği ilgi, sevgi ve fedakarlığının mükafatının Allah katında çok büyük olduğunu belirten Pekmez; her annenin fedakar olduğunu ancak engelli olan her zaman ilgi ve anne sevgisine daha çok ihtiyaç duyan özel çocuklarının her türlü ihtiyaçları ile ilgilenen annelerin özel anneler olduğunu söyledi.

Akbıyık’ın çocuklarına çeşitli hediyeler veren Yeşim Pekmez daha sonra iki torununu büyütüp yetiştiren Firdevs Baydar’ı yaşadığı evinde ziyaret etti. Çiçek vererek Anneler Günü’nü kutladığı Baydar ile bir süre görüşerek bilgi alan Pekmez; Baydar’ı gösterdiği büyük fedakarlıktan dolayı kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Baydar; herhangi bir ihtiyacı bulunup bulunmadığını soran Yeşim Pekmez Hanımefendiye: “Ziyaretiniz nedeniyle çok mutlu olduk. Hiçbir ihtiyacımız yoktur. oğlum, gelinim çalışıyor. Emekli maaşımızda var. İhtiyaçlarımızı kendimizi karşılıyoruz. Allah razı olsun’ diyerek teşekkür etti.

Gösterdiği misafirperverliğe ve alçak gönüllülüğü nedeniyle Firdevs Baydar’a teşekkür eden Yeşim Pekmez Hanımefendi: “Sizlerlerle birlikte bütün annelerimizin gününü kutluyorum. Anneliğin yüceliği ve özel oluşu sizler gibi annelerin sayesinde daha da değerleniyor.”dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.