Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Özel Çocukların Anneleri Vali Konağı’nda

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Aksaray İl Temsilcisi Şükran Gevenç’in öncülüğünde 20 özel çocuk annesini Vali Konağında misafir etti..

Özel Çocukların Anneleri Vali Konağı’nda
Aksaray Anadolu AŞ
3 Şubat 2017 11:43

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Aksaray İl Temsilcisi Şükran Gevenç’in öncülüğünde 20 özel çocuk annesini Vali Konağında misafir etti.

Engelli annelerini ağırlayan Yeşim Pekmez Hanımefendi; eğitim hayatında olduğu kadar sosyal hayatta da daha aktif bir yaşam sürmeleri en doğal hakları olan engelli vatandaşlarımızın daima yanlarında ve desteğinde olduklarını belirterek ‘Ailelerimizin her zaman yanındayız’dedi.

Misafirleri ile bir süre sohbet eden Pekmez, onların sıkıntı ve istekleriyle yakından ilgileneceğini söyledi. Özel çocukların anneleri okullardaki düzenlemeler, verilen servis imkanları, evde bakım ücreti ve diğer imkanlardan çok memnun olduklarını belirttiler.

Özel çocukların anneleri Yeşim Pekmez Hanımefendiden Aksaray daki özel çocuklar ve anneleri için düzenli olarak spor faaliyetlerinin yapılması talebinde bulundular.

Kendileri ile yakından ilgilenen Pekmez’e samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür eden anneler duydukları memnuniyeti belirttiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.