Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Paralelle mücadele hız kesmeden devam edecek

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, paralel yapıyla mücadele kapsamında Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da geniş çaplı bir mücadele yapıldığını belirtti..

Paralelle mücadele hız kesmeden devam edecek
Aksaray Anadolu AŞ
21 Nisan 2016 17:20

Paralel yapıyla mücadelenin aralıksız sürdüğünü ve sürmeye de devam edeceğini belirten Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray’da paralelcilerin inlerine girildiğini ifade etti.

Paralel yapıyla mücadelenin aralıksız süreceğini vurgulayan İl Başkanı Karatay, “Paralel yapıyla mücadele kapsamında paralelcilerin Türkiye genelinde inlerine girildi ve girilmeye de devam edecek. Paralel ile mücadele tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da çok yönlü bir şekilde devam ediyor. Devletimizin güvenlik ve adli makamlarınca yapılan operasyonlar, operasyonların ardından kayyum atanması, paralel yapının daha önce kaçak yaptığı yapıları bir bir yıkılıyor. Hizmetten, himmetten bahseden yapının bir takım kirli cinayetlere, faili meçhul cinayetlere dahi bulaştığını görüyoruz. Paralelle alakalı daha şaşırtıcı şeylerde duyacağız. Bu paralel yapı hiçbir zaman yalnız hareket etmedi. Zaten tek başına böyle karmaşık bir darbe girişimini planlayacak zeka ve beceriye de sahip değil. Özellikle güneydeki sevdikleri ülke yönetimi bunları bir maşa olarak kullandı ve bugün hala kullanıyor. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, paralel yapıyla mücadele aralıksız olarak sürüyor ve sürmeye de devam edecek.

Paralel yapıya dair tüm izler Aksaray’ımızdan, kurum ve kuruluşlarımızdan, kentimizden temizlenene kadar mücadele sürecek. Gördüğünüz gibi Aksaray’da da paralelle mücadelede devletimizin güvenlik güçleri ve adli makamlarınca kademe kademe ilerliyor. İlk önce operasyonlar yapıldı. Ardından birçok resmi kurum ve kuruluşla incelemeler yapıldı. Bu çalışmalarda çok ciddi ve önemli veriler, tespitler elde edildi. Bununla birlikte paralel yapının tüm şirketlerine kayyum atandı. Paralel yapının karıştığı kaçak yapılar vardı onlar da yerle bir edildi. İş daha bitmedi. İş daha da derinleşti. Derinlemesine çalışmalar, tespit çalışmaları hızla devam edecek. Paralel yapının tüm pislikleri kentte yok olacak” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.