Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Park FM ile başlayan İmbat FM ile gelişen Arabesk Kültürü

Park FM ile başlayan İmbat FM ile gelişen Arabesk Kültürü
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mart 2016 13:38

Arabesk Radyo denildiğinde akıllara ilk Ankara merkezli yayın yapan Park FM ve İmbat FM gibi pek çok arabesk – fantezi radyo frekansı geliyor. Dertlerinize sadece seçkin DJ kadroları ile değil seçkin müzik anlayışları ile de ortak olmayı vizyon edinen bu radyo kanalları günün pek çok anında ve bir çok yer de dinleyicisiyle kavuşmak için farklı platformlardan sunulan hizmetlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Sizi en zor zamanınızda bile yalnızlıktan kurtarıp derdinizi paylaşan bu frekansların nameler eşliğinde duygularınızı anlatması için nerede olduğunuzun bir önemi yok aslında.

Türkiye’nin hemen her yerinde sizin yanınızda olmak için istek şarkılar alıp sizin sesiniz oluyor. Bu frekanslar halk müziği ve Bozlak arşivleri ile dinleyici kitlesinin %60dan fazlasına hitap eden şarkılar çalarak kulakların pasını silmeyi başarıyor.

Az anons yaparak çok müzik dinletmeyi başaran bu frekanslar yayın kalitesi açısından büyüklü küçüklü herkesin beğenisini kazanmayı başarıyor. Park FM ve İmbat FM arabesk- fantezi- halk müziği dallarında kendilerini kanıtlamayı başarmış ve diğer radyolar içinde bir pazar oluşturarak dinleyici kitlesini radyo yayınlarına çekmeyi başarıyorlar. Fark yaratan tarzları ve gerçek arabesk mantığı ile dertleşmekte zorlanan herkesin derdine çareyi bulabiliyor. Bu radyo kanalları yayın ve sohbet esnasında okunan şiirler ve hayattan kesitler ve damar şarkıları ile ağlayamayanları dahi ağlatabiliyor.

Dinleyicilerini radyo ve sohbet ortamında buluşturan bu oluşumlar ile gününüzün ambiyansı istediğiniz kıvamda ilerleyebiliyor. İster üzgün olun ister mutlu her anlamda isteklerinizi karşılayan bu oluşumlar uzman DJ kadrosu ile dinleyicilerinin 7 gün 24 saat memnuniyeti için uğraşıyor …
Reklam ve tanıtımları az; müziği ise çok yayınlayarak dinleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran Park FM ve İmbat Radyo ile günlerimiz damardan geçmeye devam edecek. Orhan Gencebay dan Ferdi Tayfur’a , Cengiz Kurtoğlu’ ndan Azer Bülbül’ e ve daha nice kadife seslerle bizi bizden alan bu radyolar kalite anlayışını asla kaybetmeyecek gibi görünüyor. Arabesk sevdalıları ve bu radyo kanallarını merak edenler Park Fm ve Radyo İmbat’ı aşağıdaki linklerde canlı dinleyebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.