Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Polis Meslek Eğitim Merkezi’ne Şehit Güzel’in ismi verildi

Aksaray’da Polis Meslek Eğitim Merkezi tarafından “Şehitleri Anma Programı” düzenlendi..

Polis Meslek Eğitim Merkezi’ne Şehit Güzel’in ismi verildi
Aksaray Anadolu AŞ
15 Eylül 2017 00:32

Aksaray’da Polis Meslek Eğitim Merkezi tarafından “Şehitleri Anma Programı” düzenlendi.

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Önder Güzel’in adı,  Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi’ne verildi.

Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile şehit Önder Güzel’in ailesi ve diğer şehit aileleri katıldı.

Hain darbe girişiminin emeline ulaşmadan engellendiğini ifade eden Selami Altınok, “15 Temmuz gecesi FETO unsurlarının gerçekleştirmek istedikleri hain darbe girişimi de bu ihanet silsilesinin son ve belki de en alçak halkası olmuştur. Binbir zahmet ve emekle milletine hizmet etsin diye yetiştirilen ve devletine değil de bir mensuba bağlanmış FETÖ tarafından devşirilmiş hainler, vatandaşlarımıza, polisimize bomba atmış, kurşun sıkmış ve başta gazi meclisimiz olmak üzere devletimizin en önemli kurumlarına saldırma alçaklığını göstermişlerdir” dedi.

Törende Altınok, şehit ailelerine plaket verdi. Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin adı Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak değiştirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.