Dolar 32,5355
Euro 34,8134
Altın 2.425,15
BİST 9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Prof. Dr. Ümit Özdağ Aksaraylılarla buluşuyor

Prof. Dr. Ümit Özdağ Aksaraylılarla buluşuyor
Aksaray Anadolu AŞ
12 Haziran 2018 15:02

İYİ Parti seçim çalışmaları kapsamında bugün Aksaray’a gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Ümit Özdağ saat 16:00 da ilimize gelerek Topakkaya Kasabası girişinde yapılan karşılamanın ardından, saat 17:00 de yapacağı esnaf ziyaretleri ile halkla hasbihal ederek, akşam iftar saatinde ise İpek yolu düğün salonunda verilecek olan iftar yemeğinde vatandaşlarla, partiye gönül verenlerle ve Aksaray Parti teşkilatları ile buluşacak.

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş “Milletvekili adaylarımızın ve parti teşkilatlarımızın iştirak edeceği programda ilimizde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı ağırlayacağız. Partimize gönül veren ve yüzünü güneşe dönenleri buluşmamıza bekliyoruz. Genel Merkezimiz ve Aksaray teşkilatımız koordineli bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürmektedir. Halkın içinde olmaya ve halkın sorunlarını dinlemeye devam etmektedir. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcımız Özdağ’da ilimizi ziyaret ederek parti çalışmalarımız ve ilimizin beklentileri konusunda bilgiler alacaktır’’ dedi.. (HaberAksarayCom)

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.