Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Protokol eşlerinden şehit ailelerine ziyaret

Aksaray’da Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı ve Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan’dan oluşan heyet Aksaraylı 4 şehidin ailelerini ziyaret ederek sabır ve başsağlığı diledi..

Protokol eşlerinden şehit ailelerine ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
26 Temmuz 2016 16:39

Aksaray’da 25 Temmuz gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sırasında şehit olan 1’i polis 3 vatandaş ile son olarak Diyarbakır’da bölücü terör örgütü PKK’nın hücre evine yapılan baskında şehit olan polis memurunun ailelerine taziye ziyaretleri devam ediyor.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı ve Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan, darbe girişiminde ve terör saldırılarında hayatını kaybeden ikisi sivil ve ikisi emniyet mensubu 4 şehidimizin ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.

Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan’dan oluşan heyet ilk olarak, 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan hainlerin Gölbaşı Özel Harekat Dairesine yaptıkları saldırıda şehit olan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel’in ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Gülşen ve eşi Yeşim Güzel ile görüşen Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan taziyelerini ileterek aileye sabır ve başsağlığı dilediler.

Daha sonra Ortaköy ilçesine giderek, Diyarbakır’da emniyet güçleri tarafından teröristlerin hücre evine yaptığı baskın sırasında şehit olan polis memuru Salih Aksu’nun babası ve annesini ziyaret ettiler. Pekmez, Yazgı ve Aslan, şehidin babası Mustafa Aksu ile annesi Elmas Aksu’ya sabır ve başsağlığı diledi.

Buradan da Sarıyahşi ilçesine geçen Pekmez, Yazgı ve Aslan, Sarıyahşi ilçesinin bayan Kaymakamı Yıldız Büyüker ile birlikte, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gerçekleştirilen saldırı sırasında şehit olan 35 yaşındaki Vedat Büyüköztaş’ın dayısı Mehmet Öztaş ile yengesi Şengül Öztaş’a ziyaret gerçekleştirdiler. Sivil şehidin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen protokol eşleri son olarak aynı saldırıda şehit düşen 65 yaşındaki Yusuf Çelik’in kız kardeşi Hatice Aygan ile eniştesi Ahmet Aygan’ı ziyaret ettiler. Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan, sivil şehit Yusuf Çelik’in yakınlarını da sabır ve başsağlığı diledi.

Vali, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü eşleri darbe girişimi sırasında Türk halkının hain darbecilere karşı tek yürek olması sayesinde ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğinin tüm dünyaya gösterildiğini belirterek “Bizde böyle sağlam ve cesur bir millet olduktan sonra Allah’ın izniyle hiç kimse birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Hain saldırıda ve terör saldırısında hayatının kaybeden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor ve minnetle anıyoruz. Geride kalan aileleri ve yakınlarına da sabır diliyoruz” şeklinde konuştular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.