Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Ramazan Sokağı’nda ilahi konseri ve semazen gösterisi

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl Kültür Park açık hava tiyatrosunda düzenlenen Ramazan Sokağı, vatandaşlara hem huzurlu hem de keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor..

Ramazan Sokağı’nda ilahi konseri ve semazen gösterisi
Aksaray Anadolu AŞ
17 Haziran 2016 20:34

‘Ramazan Sokağı’ etkinleri her akşam olduğu gibi çocuklara yönelik gösteriler ile başladı.

Her gün çocuklara yönelik Hacivat Karagöz, Meddah gösterileri yapılıyor. Gösterilerde çocuklara özel sürprizler ve oyunlar düzenleniyor.

Aksaray Belediyesi’nin Ramazan Sokağı etkinliklerine Grup Akşemseddin İlahi Ekibi ve Semazen gösterisi Aksaraylılara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattılar. Grup Akşemseddin İlahi Ekibi, en güzel ilahi ve ezgileri Ramazan Sokağı konukları için seslendirdiler. İlahiler eşliğinde sahneye çıkan semazen ise renkli görüntüler oluşturdu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.