Dolar 32,5065
Euro 34,9601
Altın 2.434,93
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 22°C

Rektör Şahin: Topluma faydalı her türlü işbirliğine açığız

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ülkenin, şehrin ve üniversitenin gelişimine katkı sunabilecek her türlü işbirliğine açık olduklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti..

Rektör Şahin: Topluma faydalı her türlü işbirliğine açığız
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ekim 2016 16:51

Farklı kurum, kuruluş temsilcilerinin yaptığı ziyaretlerde, ASÜ’nün imkânlarının toplumsal faydaya dönüştürülmesi için yapılabileceklere dair fikirlerini aktaran Prof. Şahin, potansiyelin en etkin ve en verimli biçimde kullanılması gerekliliğine dikkat çekti.

Laboratuvarlar başta olmak üzere, üniversitenin akademik birikiminin toplum değişik kademelerindeki gelişim ivmesini arttırabileceğinden bahseden Rektör Şahin, “Bu kapsamda pek çok işbirliği protokolü imzaladık ve süreç içerisinde bu protokollere yenilerini de ekleyeceğiz” dedi.

ASÜ Anadolu Gençlik Öğrenci Topluluğu, ASÜ AKSA Gençlik Topluluğu, Bilim Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan, Aksaray Kültür Turizm Üniversite Sivil Toplum Örgütleri İşbirliği Derneği (AKTÜSDER) Başkanı Rasim Gül ve ekibi, Devlet Denetleme Kurulu Üyesi İsmail Kurul, Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Bilal Şentürk ve İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Ömer Faruk Coşkun, MOSTAR Öğrenci Topluluğu eski Başkanı Sabri Mutlu ve yeni Başkanı Galip Türkmen, İl Müftüsü Cemalettin Bal, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı, BAP Koordinatörü Murat Kaya, Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, İşadamları Abdi Okur, Erdoğan Okur, İzzet Çevik, Garnizon Komutanı Albay Gazi Demir, ASÜ Tiyatro Topluluğu, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Hacı Tok, Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysun Akkurt ve Yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve Memur Sen İl Başkanı Murat Günaydın, Rektör Şahin’i ziyaret etti ve çalışma alanlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Prof. Şahin, yaptığı açıklamada, “Amacımız memleketimize faydalı olmaktır. Bu maksatla gelen herkese kapılarımız da, gönüllerimiz de açıktır” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.