Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Rektör Şahin’den Güzelyurt ilçe yöneticilerine nezaket ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kadim bir kültüre ve turistik değerlere sahip Güzelyurt İlçesi’nin gelişimine akademik manada ellerinden gelen tüm katkıyı sağlamaya çalıştıklarını belirtti..

Rektör Şahin’den Güzelyurt ilçe yöneticilerine nezaket ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2017 23:58

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kadim bir kültüre ve turistik değerlere sahip Güzelyurt İlçesi’nin gelişimine akademik manada ellerinden gelen tüm katkıyı sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Rektör Şahin, Güzelyurt Kaymakamı Mehmet Göze ve Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’nu ziyaret etti. Nezaket ziyaretleri esnasında kısa açıklamalar yapan ASÜ Rektörü, ilçenin potansiyelini en verimli şekilde değerlendirmek adına Güzelyurt MYO’nun yıl içinde çeşitli çalışmalar yaptığına dikkat çekti. Küçük adımlarla anlamlı işler ortaya çıkartmaya çalıştıklarına dikkat çeken Şahin, “İlçede öğrenci sayısı artıyor. Bu, yıl içinde düzenlenen etkinliklerin sayısının da zaman içinde artacağı anlamına geliyor. Her etkinlik ilçemize farklı bir değer daha kazandıracaktır ve bir süre sonra ortaya anlamlı bir birikim çıkacaktır. İlçe yöneticililerimizle işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Göze ve Belediye Başkanı Demircioğlu da, Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür ettiler..

YORUMLAR

  1. Bir Vatandaş dedi ki:

    Güzelyurt esnafı için öğrenci altın yumurtlayan tavuk gibi… Üretimin, ekip- birçme’nin ,ticaretin olmadığı ilçede öğrenci sayı artarken esnaf ellerini ovuşturmakta, bu çocukların-öğrencilerin sıkıntılarını, problemlerini çözecek ne bir proje nede bir düşünce var. Bu çocuklara ve ailelerine yazık