Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Rektör Şahin’den kurum ziyaretleri

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, çeşitli kurumların yöneticilerine ziyaretlerde bulundu; Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretinde ise öğrencilerle bir araya geldi..

Rektör Şahin’den kurum ziyaretleri
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ekim 2015 17:01

Okul Müdürü Mehmet Çekiç’le görüşen ve daha sonra Okul Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Rektör Şahin, kendisinin de İmam Hatip Lisesi’nde eğitim aldığını anımsattı. Öğrencilik yıllarından söz eden ve kendi dönemlerine kıyasla, eğitim imkânlarının şimdi daha geniş olduğunu belirten ASÜ Rektörü, önemli noktalara dikkat çekti. Ekonomik ve fiziki imkânların işin ayrı bir boyutu olduğunu, başarının, kişinin bir şeyleri istemesiyle elde edilebileceğini belirten Şahin, “Eğer bir şeyi istemiyorsanız olmaz. İnsan olarak elinizden geleni yapmazsanız “Allah’ım bana istediklerimi ver” deme şansınız da olmaz. Çünkü sizin fiili duanızı yerine getirmeniz lazım. Anneleriniz, babalarınız, hocalarınız ne kadar uğraşırsa uğraşsın, siz istemedikten sonra hiçbir şey olmaz. Sizleri bizlerden çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi. Şahin, öğrencilere çok okumaları tavsiyesinde bulundu; tek yönlü değil çapraz okumaların daha faydalı olacağını söyledi.

ASÜ Rektörü daha sonra sırasıyla Müftü Cemalettin Bal, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül ve Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk’le görüştü. Şehrin her meselesinde elini taşın altına koyan bir üniversite oluşturmaya gayret ettiklerinin altını çizen Şahin, Minibüsçüler Odası Başkanı ve yönetimi ile ulaşım konusunda istişarelerde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.