Dolar 32,5978
Euro 34,7995
Altın 2.405,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Rektör Şahin’den tebrik ziyaretleri

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, amaçlarının, şehrin tüm dinamikleri ile işbirliği içinde olarak, öğrencilere ve Aksaray’a hizmet üretmek olduğunu belirtti..

Rektör Şahin’den tebrik ziyaretleri
Aksaray Anadolu AŞ
16 Kasım 2016 14:37

Rektör Şahin, kısa süre önce yeni görevine başlayan Ağır Ceza Reisi İlker Akkaş ile yapılan seçimin ardından Baro Başkanlığı görevine başlayan Avukat Beytullah Coşkun’u makamlarında ziyaret etti.

Tebrik ziyaretlerinde kısa bir açıklama yapan ASÜ Rektörü, hukuki konularda öğrencilerin bilgilendirilmesi için daha önce Baro ile önemli işbirlikleri yaptıklarını, benzeri etkinliklerde bu işbirliğinin sürmesini arzu ettiklerini belirtti. Kurulacak iyi ilişkilerin hem öğrencilerin gelişmesi, hem de etkinlik çıktıları sayesinde Aksaray’a faydalı olmak açısından önemli olduğunu kaydeden Prof. Şahin, “Biz üniversite olarak, kurumların potansiyellerini birbirine entegre ederek değer üretme noktasında üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız” dedi.

Ağır Ceza Reisi İlker Akkaş ve Baro Başkanı Beytullah Coşkun ise tebrik ziyareti münasebetiyle Rektör Şahin’e teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.